-
nagon za povracanjem
mali nam ima 16 mj, i krenulo je od jucer da taman prije nego ide jesti, znaci vidi tanjur pun klope, mu krene neki nagon za povracanjem, onako par puta kao da ce povratiti, ali ne povrati...jucer je jednom tako bljucnuo, i danas, evo prije sat vremena je povratio.ali kada mu se da jesti, onda jede bez problema...samo me muci taj tren kad krene kao da ce povratiti...na moru smo trenutno, nema temp, jede sve isto kao i doma, normalno se ponasa, normalno jede, samo taman prije klope krene "to". mislila sam da je to mozda ako osjeti miris mlijeka (jer recimo danas ga je bilo u pireu, i ujutro u cokolinu, ali sada smo mu radili palentu, tako da nemam pojma).jel imao tko slicnu situaciju? da ga vodim lijecniku?!
-
Budeš vidjela kako se bude razvijalo, možda stvarno ima neku crijevnu virozu, pa mu je muka čim vidi hranu.
-
da, samo sto kad krene prva zlica onda nema frke, jede... 
vidjet cemo, evo za sada je doruckovao bez problema...zbunilo me, bilo bi mi logicno da ima temp, da nece pojesti, bilo sta, samo ne ta muka prije klope...ne kuzim...nadam se da ce biti ok...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma