Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Iscjedak iz bradavice??

Datum pristupanja
    May 2009

Početno Iscjedak iz bradavice??

hello, evo ovako zanima me da li je netko imao iscjedak iz bradavice,a li nevezano za povišen prolaktin.

Situacija je sljedeća: imam problema s dobivannjem stvari, pa smo doktorica i ja posumnjale na prolaktin povišeni jer imam mali iscjedak iz bradavica, samo pri stisku ne curi samo. Ali nalaz je negativan. prolaktin mi je divan! rekla mi je nek idem kod svoe edoktorice pa će ona vidjet treba li dodatnih pretraga.....
    zanima me je li netko imao iscjedak koji je nevezan za povišeni prolaktin, a već četiri i pol godine iza dojenja, nakon kratkog dojenja....i da li ste radile kakve pretrage da li je ostalo na tome ili????

ne brinem se previše jer to je tu da sam ja primijetila već sigurno oko 2 godine a ja savršeno zdrava, tako da je šta vjerovatno bi se u te dvije godine već otkrilo nego evo zanima me ima li koji slučaj?'

hvala pozz!!

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Iscjedak iz bradavica može biti nuspojava nekih antidepresiva ili sedativa, nisam sad sto posto sigurna kojih.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa
    Iscjedak iz bradavica može biti nuspojava nekih antidepresiva ili sedativa, nisam sad sto posto sigurna kojih.

AD sam pila kratko kroz par mjeseci ali i prije toga je to počelo, puno prije.....
    hvala

Mrki avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja mama je davnih godina imala iscjedak iz bradavica i na kraju se ispostavilo da je bio problem sa štitnjačom. poslušaj dr i odi kod endokrinologa, ako ništa drugo, bar češ to eliminirati.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Mrki prvotno napisa
    moja mama je davnih godina imala iscjedak iz bradavica i na kraju se ispostavilo da je bio problem sa štitnjačom. poslušaj dr i odi kod endokrinologa, ako ništa drugo, bar češ to eliminirati.

ma hormone štitnjače mi je pregeldavala već sigurno 3 puta u zadnje 4 godine i to najsvježiji u 10 mjsecu prošle godine, a prolaktin prije par dana. tako da sumnjam da je to

Iskopala sam negdje na netu da može bit čak i od neke cistice,ali uglavnom ništa što bi bacilo na zlo.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

To curkanje ti stvarno može biti od cista, ja se redovito kontroliram, imam ciste i povremeno mi curka ovisno o ciklusu.Dr je rekla da je to normalno, na punkciji se prikazala cista i masno tkivo. I to je to.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nije loše napraviti analizu stanica iscjetka dojke, to se radi obično 3 dana za redom i vidi se koje su vrste stanica prisutne u sekretu, iako mi se čini da kod tebe i nije veliki iscjedak čim ide samo na pritisak.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja imam neki takav iscjedak, meni liči na mlijeko. Prestala dojiti prije 2 godine. Tak mi je bilo i s prvim djetetom, duuugo iscjedak. S cicama je sve ok, redovito idem na uzv. Ostali hormoni ok.
    Nemam pojima kaj je to :? .

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

i ja to imam, A ne dojim vec 2 god. ginic mi rekao: OSTAVI CICE NA MIRU!!! :shock:

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

i ja ne dojim već 2 g.,a kad stisnem ide mi koja kap mlijeka,tj. bijelo je kao mlijeko,pa sad nemam pojma jel to nešto da se zabrinem.nisam išla kod doktora za to.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

još dojim, no nekako mi je logično da kada sise profunkcioniraju kroz dojenje kao žlijezde - onda je logično da se nakon prestanka dojenja ne "zatvore" već da s vremenom izlučuju neku tekućinu (kao što se u pubertetu počnemo znojiti pod pazuhom pa se nakon toga cijeli život znojimo jer su nam te žlijezde proradile).

meni bi to bilo normalno, pogotovo ako ne bih imala nekih tegoba (da taj iscjedak smrdi, izgleda kao gnoj i slično).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •