čuj, sad je normalno da dobiva manje nego na početku. Rekla bih da je vjerojatno manje od prosjeka (otprilike, ja ti baš ne baratam točnim brojkama na ovom području) ali ne alarmantno. Odstupanja od prosjeka su normalna.
Nisi navela s koliko je kila rođen, i koiko ima sada?

Može biti da nije baš izjelica. Uvela bih dohranu, ionako je vrijeme, ali vidjet ćeš hoće li početi odmah baš toliko jesti - 2 kašice na dan :/ ja bih prvih dana počela s jednom, pa makar par žličica, pa polako povećavala količinu. Ako budeš forsirala više nego što je on spreman, može doći do kontraefekta. Pogotovo ako osjeti tvoju napetost. Pokušaj biti opuštena.
Dozvoli mu i da se sam ponekad hrani rukama, da se igra hranom pa makar se zamazao, to dosta motivira djecu u hranjenju, mislim da često odbijaju hranu jer im se gura žličica u usta na silu.

I pokušaj i da nešto više siše. Ne znam da li bih na tvom mjestu uvela i noćni podoj - pričekaj da ti se neka od savjetnica javi da te o tome posavjetuje. Lijepo je spavati cijelu noć (evo ja to nisam uspjela već 2 godine) ali ako treba povećati kilažu možda ne bi bilo loše i to pokušati.