Citiraj pčelica01 prvotno napisa
Ne sise on kao prije to se vidi
Imaš li dojam da ga smetaju zubići, da je to razlog što siše manje?
Ja mislim da je proljev onoka rjedak je dosta i ima jedno 2 tjedna, nema temperaturu!
E, sad, ako je samo meka stolica, onda OK, ali ako je proljev, ne bi se trebao nastaviti. Dijete ne može dobivati na težini ako ima dugotrajniji proljev.
kad vam neko kaze da je u 2 mjeseca dobio samo 400 gr zapitate se sta se desilo da dijete koje je ljepo napredovalo odjedamput stane :? i pogotovo zato sto nam je pedijatrica rekla da moramo opet na kontrolu za mjesec dana radi tezine!
Zanima me dali neko mozda zna da li je moguce da postoji stvarno neki problem?
Znam da sam dosadna!!!!!
Ako je maleni zdrav, bit će i s težinom sve OK. A evo što bih ja napravila.
Odnijela bih urin na analizu u Dom zdravlja, a stolicu u Mirogojsku. Možeš i pedici postaviti takvu stolicu kao problem, da traje već dva tjedna, pa će i sama tražiti pretrage.
Ovo ti pišem jer je moja Pupica s 9 mjeseci dobila uroinfekt, a kod tako male djece još nema izraženih simptoma. Može imati blago povišenu temperaturu (normalno je do 37.4 u guzi). Mi smo imali 37.3, a to inače nije imala. Dijete može imati proljev.
Mislim, sumnjivo mi je što pišeš da maleni manje siše, puno spava, ne dobiva na težini, a stolica mu je rijetka.
Nemoj se preplašiti. Ako je infekt, vidi se iz urina, ako je bakterija u stolici, nađe se. Stolicu, ovisno o uputnici, testiraju i na viruse, pa ćeš vidjeti. Može biti i neka ljetna crijevna viroza.
A ako laboratorij bude OK, onda si mirna.