Ja sam ti jedna tvrdoglava tovarica koja kada joj se netko zamjeri nikada ga više ne čuje i ne vidi.
E pa meni i MM-u su se jako jako i ponavljam jako zamjerile i moja i njegova obitelj. Bez detalja ponijeli su se izuzetno loše. Bila sam odlučila nikada ih više ne viđati. Uz utjecaj strica malo sam popustila, fizički ne emotivno.
A onda sam ostala trudna i rodila. Moji osjećaji prema onome što su nam napravili nisu se promijenili ali ne želim bebi uskratiti djedove, bake i ostale.
Moja teta stalno nešto kupuje i ne trudim se spriječiti ju jer ionako ne bih ništa postigla. Moji roditelji kupuju samo zato što im je bed da teta kupuje a oni ne

A svekri, ovako u 6 mjeseci i tjedan dana kupili su jedan slinček, ali je svekrva dosta toga i isplela, iako mi se čini da je prolaze gušti jer već 3 mjeseca nema niš novoga

Moji su bili u posjetu oko 5 puta, svekri možda 3 (usput već s vrata je svekrva vikala i naglašavala da su došli vidjeti bebu a ne mene

MM lud ali ja sam se samo nasmiješila, ne možeš ljude mjenjati), teta najviše, desetak puta. Mi radi mira odlazimo nedeljom na ručkove kod mojih, barem ne moram kuhati, a kod svekra tu i tamo ali uvijek uspiju reći nešto jako krivo pa se ne pojavimo i po mjesec dana.
Što sam željela reći? Da se ne opterećuješ.
Muž te podržava i to je najvažnije. Djetetu treba proširena obitelj kakva god da je. A ti ne troši vrijeme i živce razmišljajući o njima (imaš kreativni kutak na forumu) toliko možeš sretnija biti trošeći se na dijete