ja ću samo reči da mi je jako žao što prolaziš kroz sve toAngie75 prvotno napisa
ti bar imaš sreću pa dobijaš markirane stvari i skupe igračke (onaj ko me poznaje zna da meni u životu ama baš ništa ne znače marke niti mi cijena igra ulogu u životu) a ja sam dobijala smeće i dobijam smeće iz dana u dan...
s tim da se radi ogromna razlika među djecom...ON1 je prvjenac i ON dobija bolje/veće/novce a ON2 je tu...on pstoji i za njega se nešto uzme....
Stani tome na kraj i reci DOSTA, jer ako ti nešto ne treba i imaš manjak prostora (kao ja npr) onda ti adidas patike u tri različita broja predstavljaju problem....Ako tebe ne slušaju/ne žele čuti/ignoriraju reci TM-u nek to riješi ODMAH I SAD!!!!Imat ćeš problema kasnije vjeruj mi na riječ.....
što se tiče viđanja, kod nas to funkcionira na način ...ako ih mm odvede da vide njegove roditelje onda se viđaju, inače nemaju kontakta....bjesnila sam ja na to jako puno jer nam 200 m od zgrade prolaze svakodnevno i "nemaju vremena" svratiti...ma moš si ga mislit....
ovo "isplati se održavati stanje ne-odnosa do trenutka kada se dogodi mogućnost ravnopravnog odnosa, čak i ako se to ne dogodi baš nikad. A ni tada nisi na gubitku.
" mi se savršeno sviđa i Davore HVALA TI NA OVOME JAKO!!!!
što se tiče štednje, štedne knjižice i novaca na djetetovo ime...kad imaš "tetu u banci/štedionici" ne treba ti dozvola roditelja....moje dijete, starije, ima štednju ni mm ni ja nikad nismo potpisali pristanak na to....mlađe nema štednju ... on je mlađi....

Odgovori s citatom