-
imamo uši i imam molbu
AKO NETKO IMA ZA POSUDI ONAJ ELEKTRIČNI ČEŠALJ ZA POSUDITI, S OBZIROM DA IMAMO JAKO DUGU KOSU KOJU NE ŽELIMO ŠIŠATI A ČEŠALJ JE PRESKUP.......
-
ne znam koliko koristi od el ceslja, gusti cesalj je zakon, cesljati moktu kosu dugo dugo svaki dan
-
neće ti ni jedan češalj sredit gnjide.
moja je imala gustu, gustu kosu preko guzice i punu glavu tih smradova. tri puna dana sam joj čistila kosu i uspjela. čim se vratila u vrtić nakon mora opet ih je dobila. nisam više imala živaca i ošišali smo ju.
kupi gusti češalj i šampon protiv gnjida (ne protiv uši), malo je skuplji ali isplati se jer ipak koliko toliko olakšava iščešljavanje gnjida. a ono što ostane rukom.
-
-
moraš prstima vaditi gnjide iz kose, ništa od samog češljanja.
-
mi smo se već dva puta riješili uši ovako:
suhu kosu nasaftali regeneratorom i češljali sa onim malim gustim češljićem za tjemenice beby Suzy (košta u apoteci 10 kn). na češljiću su se vidjele uši, male crne točkice. svaki puta smo češalj isprali sa vrućom vodom dok su se got u pjeni na češljiću vidjele uši.
poslije smo našamponirali kosu sa šamponom za gnjide i uši i ponavljali postupak češljanja još sigurno više od pol sata.
isprali jako dobro vodom i to je to.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma