Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: UREOPLAZMA I STAPHYLOCOCCUS

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno UREOPLAZMA I STAPHYLOCOCCUS

Radila sam vaginalne briseve i izolirana mi je ureoplazma i staphylococcus. Da li je netko imao sličan problem i kako ga je riješio. Doktor mi je rekao da oboje pijemo hiramicin 10 dana, onda ja da pijem amokscilicin 10 dana i stavljam vaginalete rojazol.Molim vaše savjete u rješavanju ovih bakterija! Hvala!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

U rješavanju mojih bakterija (imala sam brojne) pomagao je propoisani antibiotik, što bih onda još pojačala s lactogynom oralno 2x1 dok se pije antibiotik jer se nakon antibiotika znaju razbuktat (neopasne, ali neugodne - svrbi - gljivice). Sretno !

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Antibiotici izbora za ureaplazmu:
    1. Tetraciclin - Doksiciclin
    2. Azitromicin - Sumamed
    3. Eritromicin
    Naravno, potrebno je napraviti antibiogram jer nismo svi isti .... Nemam puno vremena (dijete će se svaki čas probuditi) pa te upućujem da u pretražnik ukucaš ureaplazmu i naći ćeš, što na Potpomognutoj, što na Prije začeća a što na Trudnoći dosta postova o njoj. Ovu drugu živinu nisam osobno susrela pa prepuštam ekran drugim curama!
    Još samo napomena - kod uzimanja većih doza antibiotika ili kroz dulje vrijeme, može doći do oštećenja jetra pa budi oprezna i pazi na simptome....

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mi smo ubili ureaplazmu doksiciklinom, i to brzo, neki se gnjave dugo. Sigurno imate antibiogram. Nadam se da ste dobili upozorenja o potrebnoj apstineciji dok traje liječenje. Puno sreće!.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •