Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: NOVI ZAKON?????

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno NOVI ZAKON?????

ŠTO KAŽETE NA OVU NOVU javascript:emoticon(':?')VIJEST U 24 SATA O ODGODI POSTUPAKA :?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

tema je ovdje, priključi nam se:
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...er=asc&start=0

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno zbunjena

neznam kud se okrenuti,svsa sam zbunjena oko ovog novog zakona.imam 37g. i sad sam naručena u 9 mjesecu za terapiju menopurom ,kaj se sad sve stopira ili...pomozite

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pročitaj što smo pisale i sve će ti biti jasno...ntko od nas ti ne može reći što i kako će biti....

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno novi zakon

hvala.sve sam ja pročitala,ali mi se čini da u svemu ima previše nejasnoća ili :? E ovako ja vam imam kćer od 17g.(normalnim putem)nakon toga vanmaterničnu i više nikak da se nekaj dogodi.sad sam ovu godinu krenula naVV i mislila sam da to sve skupa ide nekak brže.kad čitam vaše postove i vidim koliko puta idete na IVF ja vam se cure svima divim

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Molim vas da li itko zna da li novi zakon o MPO obuhvaća i inseminaciju??? Vidim da se u nacrtu sve odnosi samo na homolognu i heterolognu oplodnju a aih se ne spominje!
    Zna li itko šta o tome?????????????????????????

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Jim prvotno napisa
    Molim vas da li itko zna da li novi zakon o MPO obuhvaća i inseminaciju??? Vidim da se u nacrtu sve odnosi samo na homolognu i heterolognu oplodnju a aih se ne spominje!
    Zna li itko šta o tome?????????????????????????
    Jim, zakon obuhvaća sve vidove oplodnje, a i inseminacija se može radit na homologan (s partnerovom spermom) i nehomologan (s doniranom) način, iako se ovo s doniranom baš i ne prakticira jer je uspješnost inseminacije manje od 10% pa se, u slučaju da treba donacija, ipak ide na IVF da se digne uspješnost zatrudnjivanja po postupku. Ne znam na što se konkretno odnosi tvoje pitanje - ovo zna li itko išta - što te konkretno zanima? Ako se ide na inseminaciju nisu primjenjive ove najgore odredbe o zabrani oplodnje više od 3 js i zabrani zamrzavanja embrija, ali bi se trebalo ići na savjetovanje kod psihologa i pravnika (barem po zakonu), plus bi se trebalo bit vjenčan ili živjet u dokazanoj vanbračnoj zajednici. Pozivam te da pročitaš zakon, bit će ti puno toga jasnije, priključi nam se u borbi i širenju osvještenosti vezano za zakon .

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Molim vas gdje mogu naći tekst zakona o mpo, da li mi može tko staviti link???

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Jim prvotno napisa
    Molim vas gdje mogu naći tekst zakona o mpo, da li mi može tko staviti link???
    Evo ga:

http://narodne-novine.nn.hr/clanci/s...7_88_2150.html

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •