Dao sam si truda, pa prokopao Granski kolektivni ugovor za zaposlene u OŠ. Doduše, to je Ugovor iz 2002., ali mislim da se te neke stvari nisu nikad mijenjale (jer bi inače naišli na ogroman otpor i Sindikata i zapolenih u školama!).

Dakle, po članku 32. zabranjeno je ravnatelju da bez suglasnosti sindikalnog povjerenika uruči otkaz (a moramo imati na umu da proglašenje tehnološkim, odnosno organizacijskim viškom se zbilja ustvari dobije otkaz!) sljedećim kategorijama:

* radniku nakon 25 godina staža kod istog poslodavca i 50 godina života
* trudnici, odnosno ženi koja doji dijete (baš me zanima kako provjeravaju je li žena doji dijete :? )
* majci djeteta do 7. godine
* invalidnoj osobi
* samohranom roditelju malodobnog djeteta
* roditelju s troje ili više djece do 15 godina, odnosno djece na redovnom školovanju
* roditelju djeteta s teškoćama u razvoju.

Ukoliko se sindikalni povjerenik ne izjasni u roku 8 dana o prijedlogu ravnatelja, smatra se da je sukladan sa odlukom ravnatelja.

Sve u svemu - koliko sam shvatio, kolegica je trudnica. Ukoliko je ovaj dio ostao isti (a nema razloga da se promjenio), onda ne smije biti proglašena tehnološkim viškom bez suglasnosti sindikalnog povjerenika. Ukoliko se on nije izjasnio ili je sukladan sa odlukom ravnatelja, neka ga tuži Sindikatu koji on/ona predstavlja i razapne ga na križ zbog nehumanog djelovanja.