-
Sada je sve lakše...
Evo i mene nakon dugo vremena. Pogađate, desio se onaj trenutak kada sam i ja konačno ugledala svoju bebu. Priču s poroda poslat ću drugom prilikom, kada maleni malo duže odspava.
Samo javljam da je sve u najboljem redu, da sam rodila u Postojnoj, u vodi, bilo je savršeno, bez muža (hej, čini se da se neki nikada ne promjene), ali je za mene bilo vrlo oslobađajuće i poučno iskustvo.
Sada sam dobro, privikavam se na novi život: sa malenim i bez muža.
Molim vas, nemojte sada ispustiti onaj uzdah "ah" sažaljenja, jer, vjerujte mi, nisam ja ta koju treba žaliti. Vrijeme je da se krene dalje, u nove pobjede. Osjećam se lijepo i ispunjeno, blaženo, većinu poslova oko bebe obavljam sama, a kada se umorim uskoče prijatelji ili starci.
Nadam se da i vi uživate u novim pridošlicama, ili da željno isčekujete one koji se još ne daju van.
Velika pusa od mene!
-
baš sam vesela zbog bebice i krasnog poroda, a muž - ako je tako trebalo biti - neka, glavno da se ti tako dobro osjećaš! čekamo detalje s poroda, ljubi bebicu! :D
-
Jedva čekam cijelu priču! Nisam bila puno zainteresirana za porod u vodi dok sam bila trudna (ni za porod uopće - nije baš opterećivao prije - samo poslije !!!) ali me zanima za drugo dijete...
Jel sinčić ili curica?
Drži se i dalje tako dobro! Ja sam nekad jako tužna i umorna, ali ako ti dođe takav period - sjeti se uvijek da je sutra novi dan!
U pravu si TM je taj koji je gubitnik!!! :D
-
Hej Lisca, bas sam se pre neki dan pitala gde si i kako si! Drago mi je da je porod lepo prosao, volela bih da cujem iskustvo rodjenja bebe u vodi.
Takodje mi je drago i da si raskrstila sa onim periodom u kom si bila tuzna i zabrinuta. Iz svake tvoje reci izvire optimizam i to je divno procitati! Radujem se zajedno sa tobom, javi se sa svojom pricom i vestima o bebici sto pre!
-
Lisca, cestitam ti! Najbitnije je da si ti i beba dobro. Pusa.
-
Lisca,post ti odise optimizmom i nadam se da se tako i osjecas....
zelim ti sve najnajbolje u buducnost i uzivaj u svom bebacu....
-
Čestitam. I što brže uhodavanje s bebačom.
Pozdrav od trudnice
-
sjecam se tvog topica i tvojih dvojbi i trojbi.
cestitam na bebici i uzivajte!
-
Dirnulo me ovo što si napisala, drago mi je zbog tebe! Velika pusa tebi i malenom i javi ako ti treba podrška bilo koje vrste...
-
Čestitke na velikom događaju i dobrodošlica bebici!!! A za tebe petica za optimizam, samo naprijed!!!!
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma