Cure, kako često mokrim i dosta se brišem, upalio mi se ožiljak od poroda. Mažem kantarionom ali me zanima dal preporučate još nešto?
Cure, kako često mokrim i dosta se brišem, upalio mi se ožiljak od poroda. Mažem kantarionom ali me zanima dal preporučate još nešto?
neka ostane suh koliko god mozes.
meni su rekli fizioloski rastvor da najbolje pomaze. ipak pitaj kompetentnijeg od mene![]()
Ono sto pomaze kod svezih, natecenih oziljaka je Rivanol rastvor. u SR to daju i u porodilistima - vateni ulozak se natopi i drzi na oziljku. Zute je boje, dezinfikuje i smiruje upalu.
Jel Rivanol mogu kupiti ovako u apoteci ili trebam recept?
A nekako mi najviše paše raširit noge i pustit je da diše![]()
Piše na internetu da to proizvodi Galenski laboratorij Osijek. Trebalo bi bit za kupiti u ljekarni...RozaGroza prvotno napisa
http://www.ljekarna-osijek.hr/galenski_labaratorij.html
Ako nema pod tim imenom, ima sigurno neka alternativa. Ja sam koristila byvacin spray nakon drugog poroda sa epi. Bilo je ok. Ne znam da li se to još može nabaviti.
U međuvremenu, koristi svaki prikladan trenutak da napraviš ono što ti paše...![]()
Provjeri da li se Rivanol smije koristiti u trudnoći. Mislim da sam negdje nekad davno pročitala da se koristio kao abortivno sredstvo u državama u kojima nije legaliziran pobačaj. Je li ti problem otići do gin. da pogleda i prepiše nešto provjereno? Ne znam što se od biljaka i eteričnih ulja koja djeluju protuupalno smije koristiti u trudnoći. Zrak i prirodni materijali sigurno neće odmoći.
A luftam se i paše mikantarion mi je isto umirio sinoć...
Sad sam in between doctors, nisam još upoznala svoju novu gin. ovdje u ZG, pa nemam zapravo koga nazvati da mi pogledaju. Ali več se lagano smiruje, jučer je bilo koma!