Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Što doručkujete na poslu?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno Što doručkujete na poslu?

Ja tek dva tjedna opet na poslu, a već muku mučim šta bi doručkovala... Red sendviča, pa red voćnih jogurta i moja mašta je iscrpljena. A nekaj ipak moraš jesti . Što vi jedete na poslu?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Pa red voća, pa red kroasana, pa red tekućih jogurta...pa ispočetka!!!
    Nisam ti baš puno pomogla.
    Ali i ja obavezno ujutro nešto pojedem pa idem u akciju!

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Leti: ovsene pahuljice kuvane na vodi i kad se prohlade dodam nektarine
    Zimi: sve isto samo sa jabukama

Nekada nosim sa sobom a nekada pojedem pre polaska.

Naravno ujutro obavezno kuvam kakao (samo obicni kakao prah sa vodom i nekada zasladim sa medom). To je moja kafa i na poslu i kod kuce.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

obično si nosim male biskvitne kolačiće (dolcella ili nešto slično), znam uzeti klopu od kuće ako imam skuhano, sendvič, lgg jogurt, a u zadnje vrijeme si radim salatu od:

kuhana riža (1 vrećica 125g)
    1 konzervica kukuruza
    1 paradajz

i to prelijem s mixom ulje, ocat, senf, majoneza (bez soli). izvrsno je, dovoljno zasitno - a ta količina je dovoljna kad radiš cca 10 sati - ili ju podijeliš na 2 .

salate se mogu raditi i od tjestenine (iako su meni bolje ove s rižom). ili s kuhanim krompirom i tvrdo kuhanim jajima. itd...

isto tako - dobro je imati svježeg povrća: mrkva, koraba, čak i krastavci - oguljeno i izrezano na štapiće ili kriškice. izvanredno osvježava. sve to stavljam u frigovere staklene posudice, i ostane mi svježe cijeli dan.

dobro je imati i voćku (banana, jabuka, nektarina, malo grožđa, itd...). za "krizne" slučajeve - dobro je držati u ladici suhe kekse (petit beure npr.) ili suhe štapiće (grisini). slane štapiće vjerojatno ne biste jeli da znate kako ih rade (pričala mi kolegica).

onda, jel pomaže???

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Krofna s marmeladom i obicni jogurt.mljac. 8)

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ujutro toplo pecivo iz pan-peka i nescaffe od mlijeka.
    u podne nazovi-ručak: pecivo sa sirnim namazom i paradajz ili juha+pecivo.
    pa keksići.
    pa oko 2 voće.
    pa opet keksići.

već mi kruh ide na uši i moram se prisiliti napraviti neku salatu kao sorciere.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

[quote="sorciere"] slane štapiće vjerojatno ne biste jeli da znate kako ih rade (pričala mi kolegica).
    quote]
    Sad sam radoznala: kako ih rade?

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja doručkujem kod kuće, i to obilno. Par kriški kruha (bilo kakav, samo ne bijeli), namaz (sirni preferiram, ili majoneza, ili pašteta), obično gore i neka kobasičica i kriška sira, i obavezno sezonska salata (sad paradajz i paprika) ili ukiseljeno povrće. Sve to zalijem veeelikom šalicom turske kave s mlijekom, punomasnim . Tek tad profunkcioniram. Na posao eventualno uzmem kakvu voćku.
    Otkako znam za sebe oduvijek doručkujem prije nego izađem iz kuće, i smatram da mi je to jedna od zdravijih navika u životu. Nije mi žao ustati ranije ujutro radi doručka, ionako bih skoro istu količinu vremena utrošila na pripremanje iole ozbiljnijeg ili zahtjevnijeg gableca (npr. salate ili nešto kuhano), a taman da imam i skuhano od jučer svejedno bih morala nosati kojekakve posude i ambalažu. Naravno, mogla bih i usput u dućanu kupiti pecivo i jogurt, ali to sam godinama jela za ručak u prijašnjoj firmi jer tamo nisam imala kuhani gablec, i pun mi je kufer toga. Ovako ujutro lijepo MM i ja sjednemo za stol, pojedemo, popijemo kavicu u miru, usput pretresemo planove za taj dan...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •