Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Što mi je to??? Hitno

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno Što mi je to??? Hitno

Ovako nalazim se u terminu, dakle mogu roditi svaki dan...
    Danas kada sam se tuširala na ulazu u vaginu otkrila sam 2-3 kvržice onako kao prištevi veličina oko pola cm,, pokušala sam pogledati koliko mogu od trbušine i vidim samo da je malo crveno i onako bjelkast baš kao prišt ništa ne boli ali toga nije prije bilo, jel neko zna što je to, sad me je jako stah od kud mi to na zadnjem pregledu nije dok, niišta primjetila i teka sam danas to skužila
    Jel zna netko?? Ispričavam se na detaljnom opisu

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Je li se to nalazi na samom ulazu u porodajni kanal ili na usminama?
    Jesi li se brijala nedavno?

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

na baš na ulazu u rodnicu di više nema dlaka, onako ko prišt

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Jel boli?

I gdje se tocno nalazi?
    Recimo kada bi zamislila da je ulaz u rodnicu sat, na koliko sati se nalaze?

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ne boli, ako je sat na 6, he he, prema guzici... izgledaju možda kao one žljezde na znam kako se zovu na B.. nešto, strah me toga u porodu

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja sam isto posumnjala na bartolinijeve zlijezde, ali one bi trebale biti na 5 i 7 sati, dakle vjerovatno nije to a i bartolinijeve zlijezde kada oteknu bole poprilicno

Ako te ne boli vjerovatno nije nista strasno, mozda samo hormoni malo divljaju pa su iskocili pristici.
    Ne diraj ih, mozda se povuce za dan dva, a sto se poroda tice ne bih rekla da ce smetati, ali vidjet ces sto doktori kazu (u slucaju da se ne povuce).

p.s. ako te pocnu boljeti ili naticati dalje, odi do dr

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ma možda i je na 5- 7 ja sam to okvirno napisala, ali niš ne boli onako kad sam dotaknula osjetim ali nije to bol, strah me da to ne popca kod tiskanja ili???
    A je nama ženama lako

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

a gle, ako i je bartolini onda i mora popucati zar ne?
    Ako postoji nesto sto se treba izdrenirati (a ne kazem da treba, daj Boze) onda bolje da ode prirodnim putem nego da oni rezu.

Ali opet, ja ne bih brinula ako ne boli, ne raste i ne smeta

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A da nisu upaljene vene? Ja imam to po usnicama

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Superx-

Ja sam to primijetila kad sam se "rješavala" dlačica prije poslijednjeg posjeta ginekologu. Naravno, uz pomoć ogledala. Na ulazu u rodnicu nekoliko bijelih flekica ili prištića koji ništa ne bole. Pošto na pregledu ginekologica nije obraćala pažnju na to, ja sam je pitala za objašnjenje. Navodno su to neke žlijezde koje se malo upale uslijed vrućina i ne predstavljaju nikakav problem. Navodno prolaze same od sebe i najbolje se prati samo običnom vodom i ne nositi nikakve uloške. Rekla je da se samo teži slučajevi liječe antibioticima, a kakvi su to teži slučajevi-pojma nemam. Ne smetaju prilikom poroda (ja sam sada u 36. tjednu)
    Od tada je prošlo 17 dana i nikako da uzmem ogledalo i pogledam stanje dole.

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Tako je i meni,kao neki pristici,ja sam se skroz bila prepala toga,da ne popuca ili ne znam sta,meni je gin kada sam ju nazvala rekla da pratim da ne bi raslo ako ne da je to ok....

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Jao, sad sam pogledala i ništa se nije promijenilo. Čak mi se čini da ih ima i više i sada mi izgledaju kao čvorići. Sutra idem na pregled pa ću opet pitati.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj zeko prvotno napisa
    Superx-

Ja sam to primijetila kad sam se "rješavala" dlačica prije poslijednjeg posjeta ginekologu. Naravno, uz pomoć ogledala. Na ulazu u rodnicu nekoliko bijelih flekica ili prištića koji ništa ne bole. Pošto na pregledu ginekologica nije obraćala pažnju na to, ja sam je pitala za objašnjenje. Navodno su to neke žlijezde koje se malo upale uslijed vrućina i ne predstavljaju nikakav problem. Navodno prolaze same od sebe i najbolje se prati samo običnom vodom i ne nositi nikakve uloške. Rekla je da se samo teži slučajevi liječe antibioticima, a kakvi su to teži slučajevi-pojma nemam. Ne smetaju prilikom poroda (ja sam sada u 36. tjednu)
    Od tada je prošlo 17 dana i nikako da uzmem ogledalo i pogledam stanje dole.
    Na žalost, znam ja kakvi su to "teži slučajevi". Nakon poroda sam imala krasna iskustva s žlijezdama lojnicama na tom području. Slijedeća 3 mjeseca su se upaljivale jedna po jedna, ponekad i nekoliko zajedno, nisam mogla sjediti, hodati jedva,... Popila sam nekoliko rundi antibiotika, ali je onda i dr. vidio da se upaljuju i smanjuju neovisno o antibiotiku, več mi je i obećao i "pod nož", ako se samo ne smiri, ali hvala Bogu nakon 3 mjeseca patnje se smirilo.
    Uzroke do dan danas nitko nije otkrio. Neke od mogućnosti su:
    - alergijska reakcija na konce od epi.
    - reakcija na jako rastezanje tkiva tog područja prilikom poroda
    - vručina
    - gestacijski dijabetes u kombinaciji s nečim od ovog gore navedenog
    ...
    Uglavnom, nitko ne zna zašto, a ja se nadam da je to bilo samo taj put. :/

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Na zadnjem mi je pregledu rekla da se ti "čvorići" sigurno povećavaju radi hormona i da se sada ništa ne može napraviti te da ću ih možda morati paliti nakon poroda ako se sami ne povuku.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Genitalne HPV bradavice...

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

:? :? :?
    Kakve bradavice, pa radila sam valjda briseve na hpv, no pa već sam bila ri kraju trudnoće
    To su žljezde bile podivljele od hormona pa eto sad ih više nema.... :D

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Tončica007 prvotno napisa
    Genitalne HPV bradavice...
    to bi trebalo izgledati skroz drugačije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke