Results 1 to 7 of 7

Thread: Opet trudna-prebrzo..

superx's Avatar

Default Opet trudna-prebrzo..

Bok, evo bila mi sestrična u posjeti danas s malom štrucom od 3. mj, cura je super, rođena je carskim rezom, ja isto imam takvu malu ljepotivu stariju 3 dana...
    e sad kaže meni sestrična sa je vjerojatno opet trudna i u totalnom je šoku jer naime kako rekoh od carskog je prošlo tek 3. mj, kasni joj menga već više od 2. tj. imala je jednu a više nije dobila smanjila je dojenje sa 2. mj, a ubrzo i prestajala do 3. mj. sad više ne doji dakle, više sumlja da se ciklus uspostavlja jer dosta je prošlo, nije radila test ali i boji se otići kod gin, njen socijalni je onako malo , pa se boji njegove reakcije a nije pri novcima da ide privatnicima, jako ju je strah i ja ne znam što da joj kažem , pa rekoh pitati ću na forumu, jel zna netko nekog tko je tako brzo rodio i bilo je sve ok, ona bi htjela to dijete, to će joj biti treće.
    Da kažem koriste kondome kaže ali nikad ne znaš s tim...
    Eto ona je u velikoj panici....

Zara1's Avatar

bilo bi joj lakše da napravi test, možda ni nije trudna pa se sad samo živcira bez veze :/

moja poznanica je rodila prvo i drugo carskim, razlika je oko godinu dana - sve je prošlo super

btw. neka promjeni ginekologa

Ni prva ni zadnja kojoj bi se tako nešto dogodilo. Ako sumnja neka napravi test pa će bar znati na čemu je. Ovako kao noj drži glavu u pijesku.

izmedu mene i mog brata je rezlika 11 mjeseci i bilo sve ok...
    susjeda ima 3 djece i sve troje imala je jedno za drugim, l doslovno kad je bebac navrsio godinu dana ona opet rodila....svi su super, a i ona....stengice male.... :D

Quote Originally Posted by dani1
    Ni prva ni zadnja kojoj bi se tako nešto dogodilo. Ako sumnja neka napravi test pa će bar znati na čemu je. Ovako kao noj drži glavu u pijesku.
    Dobar avatar.

Da ne budem off, neka napravi test!
    Premda menge u takvom stadiju znaju biti jaaaako neredovite...

evo i menimalisan ima 4 mj, i dobila sam menzes vec od drugog mjeseca!!! prvi sam mjesec dobila 28, drugi 26,a sad treci je vec 27 a ja jos nisam dobila!!! i luda nisam koristila zastitu :shock: i mislim da se to dogodilo slucajno bas 14-og dana ciklusa..meni su inace i prije trudnoci ciklusi uvijek uredni, po duzini od 28-30 dana, i isti je razmak..sad ne znam dali da napravim test??? ili je jos prerano...

Administratorica puntica's Avatar

Quote Originally Posted by sandibel123
    evo i menimalisan ima 4 mj, i dobila sam menzes vec od drugog mjeseca!!! prvi sam mjesec dobila 28, drugi 26,a sad treci je vec 27 a ja jos nisam dobila!!! i luda nisam koristila zastitu :shock: i mislim da se to dogodilo slucajno bas 14-og dana ciklusa..meni su inace i prije trudnoci ciklusi uvijek uredni, po duzini od 28-30 dana, i isti je razmak..sad ne znam dali da napravim test??? ili je jos prerano...
    pa ako si već trebala dobiti a nisi onda možeš napraviti test. po mogućnosti s prvom jutarnjom mokraćom