Svašta sam pročitala o podrigivanju , ali nisam naletila da je itko spominjao ovaj problem koji mene muči!
Mislila sam da se jednostavno ne treba podrignuti i kad sam bebu stavila na spavanje ona se ponovno počela meškoljiti kao da ju nešto smeta! Ajmo hop- opet na rame. I tako neznam koliko puta. Dok nisam skužila da kad ju dam tati na rame ona podrigne nakon par sekundi!!
I tako ja nadobudno, nakon podoja ponovno na svoje rame , a ona ništa. Stavim spavati jer beba, eto, nema šta podrignuti i opet meškoljenje i ponekad plač. Zovnem ja mm i velim : nosi! i ona opet podrigne!
Dogovor pao- muž nosi kad treba podrignuti, ali kad je na poslu..??
Probala sam ju staviti na koljena na trbuh, na podlakticu, izdajati prvo mljeko da ne cuga mlaz koji ide iz cike(to baš i ne želim pretjerano jer i to mljeko mora popiti da utaži žeđ), dojiti na ležečki da se ne naguta zraka, staviti na trbuh na povišeno, niš ne pali osim nekoga ko nema grudi!
Novaca za "crnca" koji bi ju nosao nemam
![]()
Jučer zaposlila frendicu koja eto nije toliko "obdarena" ko ja i malička odmah podrignula!
Sad definitivno kužim da na meni nemre podrignuti jer ju moje cike podignu tak da joj je guza u zraku, a buša ne dotiče ništa, a trebala bi se bar malo stisnuti da se zrak potera van!
Tata jutros otišo na posao i ja ju nosala vuru i pol jer nikak neće ponovno zaspati. Dijete ima kuglu u buši. Tolko se napatila dok sam ju okretala i izokretala, da je nakraju bljucnula, a inače je strašno škrta i ono što pocica je njeno i samo njeno!
Nemam ideju kak da ju podrignem. Jel netko imao takav problem!?
help
Kod Glumičića prosim ne predlažite jer bi me se mm odrekel!![]()

help
Odgovori s citatom