Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Podrigivanje na velikim grudima?!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Podrigivanje na velikim grudima?!

Svašta sam pročitala o podrigivanju , ali nisam naletila da je itko spominjao ovaj problem koji mene muči!

Mislila sam da se jednostavno ne treba podrignuti i kad sam bebu stavila na spavanje ona se ponovno počela meškoljiti kao da ju nešto smeta! Ajmo hop- opet na rame. I tako neznam koliko puta. Dok nisam skužila da kad ju dam tati na rame ona podrigne nakon par sekundi!!
    I tako ja nadobudno, nakon podoja ponovno na svoje rame , a ona ništa. Stavim spavati jer beba, eto, nema šta podrignuti i opet meškoljenje i ponekad plač. Zovnem ja mm i velim : nosi! i ona opet podrigne!
    Dogovor pao- muž nosi kad treba podrignuti, ali kad je na poslu..??

Probala sam ju staviti na koljena na trbuh, na podlakticu, izdajati prvo mljeko da ne cuga mlaz koji ide iz cike(to baš i ne želim pretjerano jer i to mljeko mora popiti da utaži žeđ), dojiti na ležečki da se ne naguta zraka, staviti na trbuh na povišeno, niš ne pali osim nekoga ko nema grudi!
    Novaca za "crnca" koji bi ju nosao nemam

Jučer zaposlila frendicu koja eto nije toliko "obdarena" ko ja i malička odmah podrignula!

Sad definitivno kužim da na meni nemre podrignuti jer ju moje cike podignu tak da joj je guza u zraku, a buša ne dotiče ništa, a trebala bi se bar malo stisnuti da se zrak potera van!

Tata jutros otišo na posao i ja ju nosala vuru i pol jer nikak neće ponovno zaspati. Dijete ima kuglu u buši. Tolko se napatila dok sam ju okretala i izokretala, da je nakraju bljucnula, a inače je strašno škrta i ono što pocica je njeno i samo njeno!

Nemam ideju kak da ju podrignem. Jel netko imao takav problem!?
    help

Kod Glumičića prosim ne predlažite jer bi me se mm odrekel!

maaja79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

a da podignes bebu visocije, tako da joj stomacic bude na tvom ramenu?

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Još je malička i nemre se držat sama. Tek smo 1,5 mj stari. Zato i je problem. Kad naraste želuček bu joj bil na ciki pa mislim da nebu problem, ali sad dok je još mrvica..

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Lucija bi obavezno bljucnula ako bi joj trbuščić bio stisnut. Rješenje je bilo da ju nosimo od sebe, leđima oslonjenu o naša prsa. Jeste probali tako?

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Moj nije trebao/htio podrignuti, sva sreća.
    Ali sam isto to primjerila, da mu na mojim "zračnim jastucima" nije tako ugodno kao kod MM-a.
    Silno sam bila razočarana tom spoznajom, jer mi nema ljepšeg i ugodnijeg od bebe polegnute potrbuške na prsa

Al ja bum kod Džepine u dogledno vrijeme, ako Bog da, makar me se MM odrekne, jer mi je više dosta.
    Probala neki dan grudnjak u Aniti - 580 kn :shock: no way

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Re: Podrigivanje na velikim grudima?!

Citiraj sandra-zvrk prvotno napisa
    Dok nisam skužila da kad ju dam tati na rame ona podrigne nakon par sekundi!!
    tak je bilo i kod nas. ja sam isto obdarena pogotovo dok dojim.
    ali mm je imao neki grif dignuo bi ih malo više na rame kako ti kaže maaja79 čak i kad su bili tak mali. i bome kad sam ja tak probala i meni je uspjelo, ali opet ne uvijek kao mm.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja bih ga stavljala malo postrance prema pazuhu
    super tema

Tatsha avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

okreni bebu od sebe i guzu mu polako povlačiš prema naprijed- dakle polagano ga savijaš, moj je tako najlakše podrigivao

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa
    super tema
    Ovo bum probala.

Leđima na prsa je ok kad ne nosim grudnjak. Onda se napravi procjep u crvenom moru oliti rastoke pa ju uglavim između. Ali nije podrigivala u toj pozi. Tak samo gledamo okolo. Probat ćemo i sa laganim savijanjem prema naprijed, ali to mi se čini nezgodno dok je ovak mala. Glava joj kloca. To mi je nekak za bebe koje već drže glavicu :/

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Sad vidjela ovo sa povlačenjem guze prema naprijed

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj Tatsha prvotno napisa
    okreni bebu od sebe i guzu mu polako povlačiš prema naprijed- dakle polagano ga savijaš, moj je tako najlakše podrigivao
    Hvala i u moj ime i mi imamo velike cice

maaja79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

nama je pomagalo i tapsanje po donjem dijelu ledja

enya22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Mrvna prvotno napisa
    Lucija bi obavezno bljucnula ako bi joj trbuščić bio stisnut. Rješenje je bilo da ju nosimo od sebe, leđima oslonjenu o naša prsa. Jeste probali tako?
    Tako je i kod nas, Mihael obozava taj polozaj. Super je za podrigivanje, a uziva vjerojatno i zato jer moze zvjerkati okolo...

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Sjedi na krevet, node na pod, beba preko jedne noge (trbuhom naravno) i malo tresi nogu kao da drmaš po Singerici i malo tapšaj leđa. Podrigne za sekundu. To mi je pokazala jedna dječja sestra...

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jos jedna opcija... Ovako kao Romy s tim da je malo podignes (pridrzavajuci za vrat i glavu s prednje strane) i taps taps po ledima.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

mi smo V nosili tako da gleda od nas (prema van), lagano savinuli nogice prema gore i lagano, lagano kruznim pokretima masirali trbuscic.
    imali smo isti problem.
    sestre u bolnici su ga prebacile trbuhom preko njihove ruke, tako da su nozice visile s jedne, a glavica s druge strane. uvijek im je upalilo, meni nikad, valjda ga nisam dobro polozila jer me bilo strah nosat ga u tom polozaju (sad mislim da bi mogla bez problema).
    iako je beba mala, mozes ju podici vise gore, samo pazis da glavica ne klima prema nazad, prema naprijed moze, jer brada padne na prsa i ne moze dalje.

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa
    super tema
    Ovo pali odmah! Fala! :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke