-
grgurova mama.. bas ti je ljepo iskustvo 
inace, ja sam dijete iz drugog braka, pa su moje polusestre imale ocuha i macehu kako ih vi to nazivate.. pa bas ne mogu reci kako im je bilo, mislim da je bilo ok.
međutim.. ja se ful bojim te situacije da budem nekome "maceha".. moj sadasni nazovi decko ima dvoje djece iz prijasenjg braka ( 6 i 12 godina ).. to je jedini razlog iz kojeg se bojim sa njih upustati u nesto trajno. Iako, djecu sam upoznala i ok su, sigurna sam da bi se slozili super, i oni su prema mom djetetu ful njezni i pazljivi ( kao i on.. a moje ima 2 i pol ).
Ipak, ono cega se ja ful bojim su varijante koje se mogu dogoditi, da se npr nesto desi njihovoj mami i da klinci dođu zivjeti sa nama ( sto i nije tako nevjerojatno jer je npr. mama od moje 2 polusestre umra vrlo mlada, pa su zivjele jedan period sa nama.. dok nisu krenule zivjeti same ).
E toga je mene ful strah.. u casu bi dobila jos dvoje djece, jer jedno su vikendi, a nesto sasvim drugo je zivot koji se najednom iz dvoclane obitelji pretvori u peteroclanu, a da ne zamisljam da bi imala jos djece ( sto mi je zelja)..
To sa ocuhom i macehom moze biti prilicno komplicirana situacija i da sam mogla birati uvijek bi pokusala sacuvati ono sto imam sa bioloskim ocem mog malog, da je pokazao i jednu sekundu ovog sto kazes da tvoj pokazuje ( da kaze da mu je zao i da ce se promjeniti ) mislim da bi se zvjerski trudila odrzati nas.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma