-
Sto s gorkim pekmezom od naranci?
Zapravo nije pekmez nego 'namaz' (to je valjda vise cool), MM to nadobudno kupio jer je Schwartau, no pekmez je gorak (ima valjda puno kore) i nikome se ne svidja. Imate kakvu ideju, recept za kolace ili nesto slicno (mislim da ne bi islo u palacinke, pregorko)?
-
Probaj sa mesom. Inače se koristi đem od brusnica, on je više kisel ali malo trpak. Neki to vole, ja osobno baš i ne. Eventualno uz divljač ali to nisam imala na tanjuru (osim pitomine alavild) već 25 godina.
-
Joj, a meni je taj baš fini zato jer je gorak.
-
Napravi jaffa kolac. Ako ne znas, javi, sad nemam vremena, otipkacu malo kasnije.
-
Utrosila 
Napravila sam onu slasticu od sira (u originalnom receptu idu sir, puding od vanilije, sok od limuna, limunova korica i mljeveni bademi pa sam ja ovo od limuna zamijenila pekmezom od naranci i rumom). Nije bilo lose.
Mamazika, mi smo vegetarijanci, ali mozda bi se dalo nesto napraviti sa sejtanom.8)
Nanoibeba: ovo je stvarno jako gorko (doduse mozda bi se tebi i ovo dopalo), prije smo kupovali valjda od nekog drugog/nekih drugih proizvodjaca, pa nije bio ovako gadno gorak.
Djuma, ako ti da, salji, napravit cu ga drugi put, ionako svi volimo jaffa cake (iz ducana).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma