Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: indigo djeca- djeca s posebnim potrebama?

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno indigo djeca- djeca s posebnim potrebama?

Nastranu laprdanje o tome kako su ona stari duhovi, posebne moći i ostale glupoštine koje pretenciozni novinari piskaraju nebi li nam servirali najnoviju senzaciju.
    Činjenica je da se sve više mladih i djece odbija prilagoditi i očekuje da se svijet prilagodi njima. neznam koliko je tko upoznat s ovom problematikom. Dali je problem nastao zbog te tzv indigo djece ili je u pitanju odgoj

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

isvetica, "laprdanje" ti baš ne pristaje uz "sveti" nick...

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    isvetica, "laprdanje" ti baš ne pristaje uz "sveti" nick...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: indigo djeca- djeca s posebnim potrebama?

Citiraj isvetica prvotno napisa
    Nastranu laprdanje o tome kako su ona stari duhovi, posebne moći i ostale glupoštine koje pretenciozni novinari piskaraju nebi li nam servirali najnoviju senzaciju.
    Činjenica je da se sve više mladih i djece odbija prilagoditi i očekuje da se svijet prilagodi njima. neznam koliko je tko upoznat s ovom problematikom. Dali je problem nastao zbog te tzv indigo djece ili je u pitanju odgoj
    kod nas je u igri autizam a po onom kako tumace indigo ili kristalnu djecu moj mali ispunjava sve uvijete

ovo sa odgojem i nacin na koj ti to pojednostavljujes je u najmanju ruku pisanje nekog tko nema pojma ni o cemu

bacanje takvih problema sa ponasanjem na odgoj je podjednako glupo kao da na odgoj bacas krivnju za neciju slabovidost ili recimo leukemiju

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

stray cat, pretjeruješ. nisu sva neprilagodljiva djeca autistična i ovakva tvoja reakcija je glupa a ne pitanje isvetice.

Moje dijete je izrazito neprilagodljivo i isto se pitam je li stvar u odgoju, karakteru ili nečem trećem. Neka žena koja nam je radila horoskop je rekla da je ona kristalno dijete a ja sam indigo, ali nije mi se dalo puno o tome čitati, zapravo ni ne znam razliku.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa
    stray cat, pretjeruješ. nisu sva neprilagodljiva djeca autistična i ovakva tvoja reakcija je glupa a ne pitanje isvetice.
    potpis 8)

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nastavite bez vrijedjanja i etiketiranja na vec spomenutom topicu.

...

Ispricavam se na brzopletosti. Nisam skuzila da je topic zakljucan.
    Otkljucavam ovaj i MOLIM da bude konstruktivan.

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Oprostite, nisam htjela u svom postu vrijeđati ikoga, zanimalo me ima li itko iskustava sa takvom djecom, pritom ne mislim na autističnu djecu, iako kod neke od tzv. indigo djece postoje elementi autističnog ponašanja.
    I meni je rečeno da sam indigo, moja mala ne pokazuje, za sada nikakve od nabrojanih simptoma, znakova, kako god. Meni je to moje indigo stanje samo probleme u životu donosilo, drago mi je da mi je dijete bistro, prilagodljivo i živo, primjenjujem, bar pokušavam načela povezujučeg roditeljstva.
    Voljela bih da mi se jave malo starije mame koje imaju djecu na pragu odraslosti, na koji način rješavaju probleme, jer mi se ponekad čini da i sama vučem poprilično repova...
    Iskreno vučem neka stanja veći dio života i nadam se da ću moći prebaciti bar dio odgovornosti za njih sa sebe na taj neprepoznati indigo potencijal.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •