Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Gorenje mesoreznica :(

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Gorenje mesoreznica :(

Nedavno sam kupovala novu mesoreznicu.
    Jako samo dugo tražila po internetu i dućanima dok nisam našla ono što tražim.

Ova mi je izgledala upravo ono što tražim.
    http://www.gorenje.hr/mali_kucanski_...alice?c=232695

Morala sam ju naručiti posebno u dućanu jer je još nisu imali svugdje u prodaji i čekala sam na nju više od mjesec dana. Čak su mi prvo htjeli "podmetnuti" jednu drugu mesoreznicu (rekli su mi da su im iz Gorenja poslali krivu), ali ja sam baš htjela ovu.

A onda veeeeeeliko razočaranje.

Prvo što sam uočila je da je na kutiji pisalo "MADE IN KINA".
    Kad sam je izvadila iz kutije, nije mi davala osjećaj robusnosti.
    I an kraju, ima vrlo malu snagu. Našu domaću buđolu jedva savladava. Nož je lagano savijen i čuje se kao se "brusi".
    Sve u svemu - jako jako nekvalitetno.

I što sad. Ja sam tu mesoreznicu naručila u dućanu, bez da sam je vidjela u živo. Oni naravno nisu ništa krivi. Dostavili su mi upravo ono što sam htjela. Ali ne mogu vam reći kako sam razočarana..

Osim toga, istim sam putem naručila i multipraktik od Gorenja.
    http://www.gorenje.hr/mali_kucanski_...alice?c=195349

Jedna od stvari koje su prevagnule u izboru, bile su staklene posude. Na linku se lijepo vidi da su posude staklene. Isto piše i na samoj kutiji proizvoda. Međutim, posude su PLASTIČNE.
    Pisala sam u Gorenje i odgovorili su mi da je greška u ambalaži i da su posude stvarno plastične.
    Inače, multipraktik je dobar, ali me stvarno smeta to zavaravanje kupaca.

Imam li ja pravo vratiti proizvode ako nisam zadovoljna njihovom kvalitetom?

Idem sad pisati udruzi Potrošač.

Inače, na Gorenje sam se odlučila jer imam puno njihovih proizvoda i do sad zaista nisam imala zamjerku.

Ali, jako sam razočarana padom kvalitete.

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Sigurno će ti se javiti sorciere sa točnom informacijom o tvojim pravima

A ja bi onako po svom rekla,
    što se tiče multipraktika, ako si htjela i očekivala staklene posude - lijepo piše i na web stranici ( i dalje zavaravaju kupce ) mislim da imaš pravo na povrat novca, jer to je njihova greška i ti si time dobila drugi proizvod od onog kojeg si htjela, tako ako ti je to ne prihvatljivo da su ti posude plastične ja bi na tvom mjestu inzistirala na tome da mi vrate novce.
    To mi je kao da kupim preko neta nešto od tekstila - piše pamuk, a ono čista sintetika - nema šanse da bi to prošlo.

Što se tiče mesoreznice, ne znam, ako si ju puno platila i dobila s_anje isto bi reklamirala.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja imam identičnu mesoreznicu, ali stvarno istu istu...ali nije gorenje nego neka kineska jeftinjara :shock: Sve je identično osim natpisa :shock:

ima već nekoliko godina i ne mogu se baš pohvaliti da je super

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Naša mesoreznica je Bosch, dobili za vjenčanje, znači prije 10 godina. Isto ne vrijedi pišljiva boba - plastično sr*nje. Baš sam mužu rekla da bi ja to rado udomila, jer se kod nas ne jede salama u tim količinama da bi mi trebalo, a sir ionako reže loše... BUmo vidli. Izgleda da je cijeli taj koncept mesoreznice :/ ... Bolja mi je neka svekrvina stara ručna, koja može rezat i kruh. Kak god čovjek okrene - gubitak para (i ionako skučenog mjesta za skladištenje).

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja imam mesoreznicu koja je stara 20 i kusur godina, plastična ali ima solingenov nož i dan danas je mrak, baš sam zadovoljna.

inače sam u zadnje vrijeme čula dosta kritika za gorenje.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vrati u dućan, s obrazloženjem. bez obzira što si naručivala - oni su ti prodali. nisi im otela, i nisi ih prisilila da ti prodaju.

kod multipraktika se radi o zavaravanju potrošača (lažno oglašavanje), a kod mesoreznice - skrivena mana u kvaliteti robe.

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Poslala sam mail u potrošač i u Gorenje, pa sad čekam odgovor.

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa
    ja imam identičnu mesoreznicu, ali stvarno istu istu...ali nije gorenje nego neka kineska jeftinjara :shock: Sve je identično osim natpisa :shock:

ima već nekoliko godina i ne mogu se baš pohvaliti da je super
    Malo je ot,a li me ovo podsjewća na moje čizme koje sam kupila u Bati, a onda ih vidjela u svakom drugom dućanu u importane centru sa našivenom drugom žnj mrkom i naravno puno povoljnije

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Kavin prvotno napisa
    Malo je ot,a li me ovo podsjewća na moje čizme koje sam kupila u Bati, a onda ih vidjela u svakom drugom dućanu u importane centru sa našivenom drugom žnj mrkom i naravno puno povoljnije
    To je uobičajena stvar. U Kini, Indiji, Turskoj..su ogromni proizvodni pogoni.
    Proizvođači naručuju od njih proizvode i proizvodnju pod svojom robnom markom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •