Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: bronhitisa

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno bronhitisa

oprostite ako je ovo već negdje obrađeno ali nisam našla na pretražniku
    dakle, molim vas, što bi mi prirodno preporučile protiv bronhitisa osim onog što već koristimo: propolis, matičnu mliječ, cjetni prah, sljez.
    Djeca i ja smo prilično skloni kašljanju, uglavnom nam se svaka infekcija brzo spusti u bronhe. Često smo na antibioticima, ali trenutno nemamo temperaturu, samo kašalj pa bi probali s nečim prirodnim.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno bronhitis

naravno da je naslov trebao biti: bronhitis

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne znam koliko je dijete staro, ali mi smo negdje s godinu i po počeli sa Petrovićevim medom protiv bronhitisa, ali ga baš nisu uzimale rado pa smo prešle na med Bronhial koji uzimamo od medara.
    Uz to im dajemo puno tekućine i inhaliramo čistom fiziološkom na električnom inhalatoru, a kad smo na putu a uhvati ih kašalj, ispiremo nosić sa puno fiziološke.

Nosić često aspiriramo pomoću mađarskih cjevčica koje idu na usisivač i time zapravo sprečavamo da se sluz iz nosa uopće spusti na grlo/pluća/uši...

Kad je N. bila beba (nedonošče je pa je u prvoj godini bila izuzetno osjetljivih pluća) kad je imala sluzi u plućima, stavljala sam joj obloge od luka na leđa i prsa i stavljala narezani luk u gazicu i vezala na krevetić (+ je spavala na podignutom madracu)

Za obloge od luka: luk narezati na kockice i prokuhati na pari ili mikrovalnoj dok ne omekša
    Još toplo (naravno, ne prevruće da se beba ne opeče) staviti u gazu pa na prsa i leđa i tako držati 15-tak minuta.
    Ja sam to stavljala ispod bodija i onda je još umotala u dekicu, tako da sve skupa bude toplo i da se oblog ne ohladi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •