jeli zna netko gdje ga ima za kupiti? jel se skida lako, jel oštećuje namještaj? koliko košta?
jeli zna netko gdje ga ima za kupiti? jel se skida lako, jel oštećuje namještaj? koliko košta?
Samoljepive tapete je bilo u Bauhausu. Jedino kaj je jako sjajna i nije neki izbor boja.
samoljepljiva tapeta mislim da se uopće ne može skinuti, eventualno s nekim alkoholom...amalia prvotno napisa
ali je vrlo izdržljiva, u kući koju smo kupili naljepili su je preko pločica u kupaoni(ove ispod su bile ružne) i samo skalpelom prošli po fugama...fakat izgleda kao da su druge pločice...i kao takve su izdržale 15 godina!!
ja sam ih koristila za osvježiti stare ormare ili ladice iznutra
imaš ih u svakoj kemoboji, u namama, velikim centrima...u bauhausu čini mi se najbolji izbor..i u nami na trgu Probaj pogledati u onaj dekor dućan u draškovićevoj-ako to još postoji
obavezno si kupi skalpel
Osim samoljepljive tapete, možeš se raspitati i u poduzećima koja se bave digitalnim tiskom, oni imaju samoljepljive folije u velikom broju nijansi. To su ovakve folije. Možeš onda i nešto isprintati na njih.
samoljepive tapete su najjeftinije u pevecu. inače ih ima i u kemobojama i sl. dućanima.
Taj papir za "oblačenje" namještaja imaš u Bauhausu. Izbor boja i dezena je ogroman. Ja često presvlačim neke stare komade namještaja se tim papirima.
Npr, obukla sam cijeli regal, neke stare police,stolić,vrata, pa stari frižider i sl.
Do sada ga nisam skidala, ali mislim da ti treba samo razređivač da skine ljepilo, koje nije prejako.
To mi je super posebno za djecu, jer je papir onako plastificiran, pa se može i oprati. Obukla sam stolić na kojem se oni igraju plastelinom i poslije igre ga samo operemo. Možeš se igrati i bojama ili izrezivati likove.
Za cijenu više ne znam, ali nije tako strašno ako će duže trajati.
![]()
ja sam to lepila na zidove. jako sam zadovoljna.
skidala sam jednostavno, ako ides sporo ne ostecuje a ako cimnes jako, odvali boju.
svakako taj zid posle moras ili ponovo kreciti ili nalepiti novi tapet (to sam ja uradila jer sam menjala dezen)
divno je za odrzavanje, super za brze promene...
da li ih je možda netko kupovao vani?
već znam otprilike kakvi su naši uzorci i baš bi htjela nešto drugačije (tipa kockice u različitim bojama, ili tako nešto)