Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Zaštitne sprave po kući

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno Zaštitne sprave po kući

Nisam znala pod koju temu ovo stavit pa evo na kraj ovdje... u glavnom, moj mali ima 11 mj i svgudje se penje i sve živo otvara pa sam počela kupovat različite zaštitne sprave, kao na primjer da ne može ladice otvorit ili ormare gdje su kemikalije za čiščenje, itd...

Problem je što ne mogu nać neku zaštitu protiv otvaranje ugradbene pečnice. Ima nešto za obićno pečnicu (priključiš jedan dio na vrata i jedan dio sa strane) ali ugradbena pečnica nema ništa sa strana pa sam ostala :?

Please help!

jkitanov avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja sam prekjučer naručivala novu kuhinju i naručila sam da mi naprave bravicu na kljućna velikom elementu dolje u kuhinji. Za kemikalije i sl.

stanam avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

probaj nazvat neki salon sa kuhinjama pa pitaj jel mozda imaju kakvo rješenje. drugo mi niš ne pada na pamet.

a za mame koje tek trebaju kupit novu kuhinju- razmislite da vam je ugradbena pećnica gore a ne kao klasični stednjak. ja ću tako jednog dana u svojoj kuhinji - ne da mi se stalno visit u kuhinji dok se nesto peče i vikat peci,peci.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Inače postoji u onim paketima za zaštitu nešto što izgleda kao kopča (ono jedan dio ukopčaš u drugi). Kopča je plastična, a krajevi gumeni, koji se zalijepe na podlogu. Jedan kraj smo zalijepili na pečnicu, a drugi na kuhinjski element do pečnice i to je bilo ok rješenje. To smo napravili samo kod bake, jer na njezinoj pečnici nije radila opruga koja "drži vrata", pa ako potegneš vrata, ona padnu odmah dolje. Na svoju pečnicu koja je ispravna nismo nikakvu zaštitu stavljali, nije bilo potrebe.

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Anemona, ja sam to kupila u TL. ali baš piše na njoj da nije za pečnicu jer bit će kako se pečnica ugrije ono ljepljivo bi se otoplio... :/

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mi smo imali sam svoj majstor patent
    čvrstu kuhinjsku gumicu smo zavezali oko ručke od pećnice i drugi kraj oko ručice od kuhinjskog elementa. šta je god krenuo otvarati uspio bi 3-4 cm i nije išlo dalje.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ima u dm-u univerzalnih zaštita, za ladice, vrata, wc, frižider, pećnicu....
    svuda paše....
    a mislim da tih unoverzalnih ima i u Baby media shopu, od Tigex-a

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj riba26 prvotno napisa
    Anemona, ja sam to kupila u TL. ali baš piše na njoj da nije za pečnicu jer bit će kako se pečnica ugrije ono ljepljivo bi se otoplio... :/
    Novije pečnice se praktički izvana ne ugriju, a čak i ova starija bakina koju sam spominjala se nikad nije ugrijala do te mjere da bi nešto rastopila izvana.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •