-
Napuhan stomak ili ?
Nekako mi se cini da moja cerkica koja je 2 godine stara ima jako napuhan stomak...njen stomacic mi izgleda onako bas kao u one africke gladne djece..ima 2 godine i 14 kilograma,jeste buca ali nije debeljuca.nekako mi se cini da nesto nije uredu sa stomacicem..inace redovno ide kakati i nezali se da je boli stomak..sta vi mislite o ovome ?
-
da,zaboravi da navedem da nikad ne pretjeruje u hrani i picu.
-
moram priznati da i mene to brine.moj oduvijek ima tako kao napuhani trbuh ali je težinski sve ok kao i sa stolicom.ja sam mislila da mu je to jer on jede stvarno pretjerano puno voća,pa da ga celuloza napuhava.ali ne prducka baš.
navodno kad djeca imaju tako nešto imaju u hrani što im ne paše ali ja stvarno ne znam što bi to kod nas bilo on stvarno ima uzornu prehranu. :? baš me isto zanima odgovor nekoga ko ima isti problem.
kod mojeg je baš napuhan trbuh jer je ujutro pljosnat i vide se mišići,dakle nije salo.pedica nije niš komentirala,no mi smo jako dugo imali kolike i problema sa probavom hrane pa može biti da je jednostavno još nezreo taj sustav.a moj i halapljivo jede,te pije. :/
-
i kod mene je tako oduvijek. ujutro mi je trbuh relativno
ravan al cim nesto pojedem napuhne se. slicno i kod L. ako vam pedijatri nisu reagirali vjerojatno se radi o gradi tijela.
-
Koliko znam, to je normalno kod beba jer nemaju razvijene trbušne mišiće (nešta u tom stilu, ispravite me ako griješim). Nekoj bebi to prođe prije, nekoj kasnije.
Sad kad smo bili na moru, moja I. (16mj.) je jedina na plaži imala uvučen trbuh. Sve bebe njene dobi i starije su imale taj opušteni trbuh. Tako da se ne brinete ako je sve ostalo ok jer to je normalno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma