Citiraj ia prvotno napisa
kako moji embrijići ne pomiču s naziva 6-stanični 3.dan,te vrijeme prolazi i broj postupaka raste,počela sam radit istraživanja vezana za zalihe vitamina u svom organizmu...baš danas sam dobila nalaze folne kiseline i vitamina b12,gdje stoji da folne kiseline imam i previše(31 a vrijednosti 3-17),a vitamina b12 jako malo(150 a vrijednosti 200-878)...kako sam do sada uzimala Kalov pripravak folna kiselina+b12,moram odustati od kiseline i pronaći neki pripravak koji sadrži isključivo b12 vitamin....ako netko ima iskustva i savjet gdje ga potražit bilo bi mi drago...
Jesam li mozda ja pisala ovaj post?

Identicno kod mene. Uvijek sestostanicni 3. dan, odradila analizu vitamina, ispalo da imam folne u izobilju, a B12 mi je bio na samoj donjoj granici. Dr. Radoncic mi je rekao da to s B12 nije bas dobro i pred postupak sam dobila inekcije B12 vitamina (ne znace ti puno ti pripravci i tabletice tog vitamina, tu jedino inekcije djeluju).
B12 je odgovoran za diobu stanica i ja sam stvarno vjerovala da tu lezi problem.
Na zalost, kod mene te inekcije ipak nisu napravile revoluciju (opet bio sestostanicni embrio - tj. neuspjesan postupak), ali nadam se da ces ti pronaci rjesenje.