sva iskustava s njime protiv i za slusam
sva iskustava s njime protiv i za slusam
ja nemam ali frendica je skinula 7 kg u tri kure..ne smije se uz dojenje, magistra u apoteci joj je rekla da je skroz prirodno sredstvo za mršavljenje...
da i ja sam cula da je potpuno prirodno znaci u mj, dana 7 kila to je super :D
Bogme je i moja susjeda u 2 mj. skinula 9 kg!
I ja bi, al mi je strašno skupo!
hehe..gledaj to ovako...taj herbafast ti navodno jako smanji tek pa ustedis na hrani![]()
otkad SKROZ PRIRODNO šteti dojenju? :?lore prvotno napisa
ne kužim zašto se netko želi trovati takvim preparatima... :/
zato sto ti herbafast napravi ovojnicu pa prakticki sve sto pojedes pokakas i imas manji apetit..po tome nije pozeljno dojiti jer je hrana potrebna da bi se stvaralo mlijeko..
cuj, ja nisam strucnjak ali za taj preparat kazu da je na prirodnoj bazi
i inace ako dojis ne bi trebalo biti na dijeti bilo kakvog tipa..
da se ispravim, krivo sam napisala da nije pozeljno dojiti..mislila sam na piti herbafast dok se doji
To sto je nesto na prirodnoj bazi, ne znaci automatski da je prirodno i (dobro) za tijelo i zdravlje![]()
lore prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
kaj je strah!![]()
a slažem se s tobom da i inače ne treba biti na dijetama...
evo, ja sad mlatnula pizzu. jer sam bila gladna. a kad gladnom organizmu dam hranu - on ju ne skuplja tam di ne treba...
i opet ću ponoviti "recept" svog bioenergetičara:
svaki dan "prožvakati" jedan lgg (bez ikakvog dodatka). i baš ga žvakati (ko da je u ustima šnicla). ja sam jednom uspjela to raditi 3 mjeseca. osim što sam se stanjila, i struk mi se smanjio za par centimetara.
pa kad znam da ce mi odmah netko izvuci krivi zakljucak![]()
kak mislis zvakati lgg? jogurt? u cemu je fora?pizzu bi mogla zvakati, bez problema 8)
uzmeš žličicom jogurt, staviš ga u usta - al ne progutaš odmah, nego "žvačeš" dok se ne počne onako topiti u ustima i miješati sa slinom... praviš se da je šnicla (od misli se ne deblja!)
i nije odvratno, samo malo smiješno...
al bome sam uspjela zakopčati strukirane hlače - i ostala sam :shock: .
navodno to "topi" unutarnje masnoće koje ne odlaze dijetom...
ja to naravno nisam napravila zbog mršavljenja, nego da tipu dokažem kak priča gluposti .. ok, priznala sam mu da je u pravu, kaj sam mogla...![]()
možeš žvakati jogurt ili bilo što drugo. glavno je da žvačeš. nekako smo se odvikli od žvakanja a ono je jako bitno jer priprema želudac za probavu. ako premalo žvačeš lošije probavljaš
eto, u tome je cijela mudrost...
još treba primijeniti u praksi i to je to![]()
treba sažvakat ono što ćeš progutati, a žvaku ne gutaš.Cathy prvotno napisa
onda i ako pizzu zvacem je super? 8)
hihi..salim se ja malo..a sto si uopce jela osim tog jogurta? isto kao i inace?
a da pijem herbafast i zvacem jogurt mozda bi imala dupli efekt?medjutim ja cu trebati cekati godinu,2 ili 3 da budemo gotovi s dojenjem tako da od herbafasta ionako nista
de ti probaj žvakati herbafast, možda se stanjiš istog trenalore prvotno napisa
![]()
sorcie, zanimljivo. jesi pazila na ostalu prehranu? koliko je prošlo do prvih rezultata?
meni je jedna žena rekla svako jutro pojesti jogurt sa žlicom kokosa i kile iduuu.
sve drugo sam jela normalno. na način da jedem onda kad sam gladna. hranu nisam biralalore prvotno napisa
.
probaj, neće štetiti![]()
pozdrav...sorciere prvotno napisa
čini mi se ovo tvoje što si rekla kao definitivno genijalan recept..al ne kužim jrdeš običan LGG svaki dan po jedan ili za svaki obrok..
jedeš li išta drugo..paziš li na ostale namirnice
sorry što san te sad udavila malo,ali ja imam borbu sa kg i nikako da ih se riješim,,samo idu prema gore,a svašta sam već probala...
pa naravno, odmah izjutra ispovraćaš dušu i ne možeš ništa u usta do navečerwillow_tree prvotno napisa
!!!!
mrziiim kokos
ovo sa jogurtom i kokosom se inače preporučuje ljudima koji imaju povišenu masnoću u krvi...(susjedi doktorica preporučila i ova je fakat smršavila ali da li d jogurta i kokosa - sumnjam. morala je ionako biti na dijeti)
Pa meni to isto izgleda kao fora sa žvakanjem. Barem meni smeta "sirovi kokos" u ustima, odnosno, ne mogu ga samo gutati, nego ga moram "žvakati".bleeda prvotno napisa
kolega nedavno predložio da probamo, guglajući vidim da ih neko vrijeme nije bilo pa sad opet došle. u prošlosti bilo rezultata, ne znam ako je sad izmjenjeno nešto da li isto imaju efekta?! konzumira netko?