Pokazuje rezultate 1 do 50 od 97

Tema: FIBROADENOM

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Na lijevoj dojci mi je izvađen FA, sada kad dojim u njoj ima puno manje mlijeka nego u desnoj, brzo se isprazni. S desnom imam problema od samih pocetaka, ragade, bol, dugo je to trajalo dok se nije smirilo, sad se opet ponavlja ali samo boli jako jako tijekom podoja i nakon, pece me. U trudnoci sam primjetila i na toj str.kvrzicu, pretp. opet FA, na UZV nisam isla. Pretpostavljam da ni sad ne bih mogla, morala bih prekinuti s dojenjem a to ne zelim. Da li je moguce da je ta bol povezana sa FA? Ima li netko iskustvo s bolnim dojenjem i FA? Neizdrzivo je i ne znam do kad cu tako

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Na lijevoj dojci mi je izvađen FA, sada kad dojim u njoj ima puno manje mlijeka nego u desnoj, brzo se isprazni. S desnom imam problema od samih pocetaka, ragade, bol, dugo je to trajalo dok se nije smirilo, sad se opet ponavlja ali samo boli jako jako tijekom podoja i nakon, pece me. U trudnoci sam primjetila i na toj str.kvrzicu, pretp. opet FA, na UZV nisam isla. Pretpostavljam da ni sad ne bih mogla, morala bih prekinuti s dojenjem a to ne zelim. Da li je moguce da je ta bol povezana sa FA? Ima li netko iskustvo s bolnim dojenjem i FA? Neizdrzivo je i ne znam do kad cu tako
    pozz. meni bolje ide iz operirane i ima više mlijeka.ja sam ga izvadila čim mi je otkriven i evo već drugo dijete dojim bez problema.meni je dr rekla da šta duže dojim. al svakako otiđi na pregled pa nek ti dr. kaže šta dalje. ako ti ne raste možeš ga vadit i kad završiš dojenje valjda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •