bok,
možda sam na krivoj temi, pa se ispricavam unaprid.
baka po majci je umrla od raka dojke, moja mama operirana 2 puta.
imam 21 ipo god,ciklusi su mi 33-35/ 6-7 dana.kontracepciju sam koristila Logest prije 2. godine.i to 5mj. a koristila sam ju jer sam imala jako bolnu ovulaciju.pilule su pomogle određeno vrijeme, a onda se bol vratila,pa sam ih prekinula koristiti.i naravno- dokt mi ih je dao a da nije napravio nikakve pretrage. ja moram na kontrole svakih god dana-na uvz dojki.zbog bake i majke.
evo rodila sam i dojim.prvo mi je dijete.prije 2 god nalaz uvz dojki je pokazao na desnoj dojci dva reaktivna limfonoda 11.3x7.1 i 9x6.1mm.
to se nalazi na prijelazu dojke i pazuha. i znalo me boliti.mlječni kanali su mi bili zacepljeni. međutim skroz sam zaboravila na to i cak preskocila zadnji pregled.
evo dojimi ima vec tjedan dana da dok dojim sina, na desnoj dojci sam napipala kvržicu.jer inace zabovarim na samopregled.prije sam to obavljala redovno. mislila sam da mi se ucinilo i nisam išla za tim. međutim ipak je kvržica-a ne one kvrge kad su mi dojke pune mlijeka. nego baš kvržica i stalno je prisutna i prije podoja, i nakon, i nakon izdajanja.stalno. pa sam se malo zabrinula. može savjet??!! HVALA

Odgovori s citatom