bok,
možda sam na krivoj temi, pa se ispricavam unaprid.
baka po majci je umrla od raka dojke, moja mama operirana 2 puta.
imam 21 ipo god,ciklusi su mi 33-35/ 6-7 dana.kontracepciju sam koristila Logest prije 2. godine.i to 5mj. a koristila sam ju jer sam imala jako bolnu ovulaciju.pilule su pomogle određeno vrijeme, a onda se bol vratila,pa sam ih prekinula koristiti.i naravno- dokt mi ih je dao a da nije napravio nikakve pretrage. ja moram na kontrole svakih god dana-na uvz dojki.zbog bake i majke.
evo rodila sam i dojim.prvo mi je dijete.prije 2 god nalaz uvz dojki je pokazao na desnoj dojci dva reaktivna limfonoda 11.3x7.1 i 9x6.1mm.
to se nalazi na prijelazu dojke i pazuha. i znalo me boliti.mlječni kanali su mi bili zacepljeni. međutim skroz sam zaboravila na to i cak preskocila zadnji pregled.
evo dojim i ima vec tjedan dana da dok dojim sina, na desnoj dojci sam napipala kvržicu.jer inace zabovarim na samopregled.prije sam to obavljala redovno. mislila sam da mi se ucinilo i nisam išla za tim. međutim ipak je kvržica-a ne one kvrge kad su mi dojke pune mlijeka. nego baš kvržica i stalno je prisutna i prije podoja, i nakon, i nakon izdajanja.stalno. pa sam se malo zabrinula. može savjet??!! HVALA