-
hej draga, evo dosla sam da te utjesim!
i sin i sada kcer su mi od rodenja jako voljeli sisat i radili su to po cijele dane, no nikako nisu mogli navuci dovoljnu kolicinu mlijeka. ne znam kako i zasto, samo znam da sam pokusala i sa izdajanjem (cesce nuditi dojku svakako nije islo) - nije bilo pomaka.
medutim, nisam dopustila da mi djeca na dojci ostanu frustrirana i gladna te im uvijek nudila AD. ako dijete s dojkom ne povezuje frustraciju i glad, onda ce ono i dalje voljno sisati iako dobije jos jedan dodatni izvor hrane, jer ipak nije mamina cika samo klopa, to je i bliskost i njeznost i ljubav i mama koja je tako mirisna i topla!
da skratim pricu: sin je dojio do iza 2. rodendana i jedva sam ga "odbila", a seka jos sisa i sad ce punih 7 mjeseci!
pusa tebi i bebici
p.s.: s oboje sam primijetila da mi se s vremenom kolicina mlijeka ipak povecala (poslije nekih 5 mjeseci), valjda jer su sve spretnije i ucinkovitije dojili. s izdajalicom nikad nista nisam uspjela. usudila bi se reci da bi kcerkica sada mogla komplet bez AD, jer i odlicno prihvaca dohranu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma