Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: sušilica manjih dimenzija

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno sušilica manjih dimenzija

U potrazi smo za sušilicom rublja manjih dimenzija. Klasične samostalne sušilice dimenzija cca 80x60x60 nam ne odgovaraju pa tražimo nešto ovog tipa
    http://corbis.hr/proizvodi/bijela-te...silica-edc3150
    Ima li netko ovakvu ili slično nešto od drugog proizvođača i kako ste zadovoljni?
    za sada sam samo letimično pregledala po netu i, koliko vidim, nije baš neka ponuda manjih sušilica pa bih bila jako zahvalna na svim prijedlozima i mišljenjima

eki3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Upravo takvu ,na zidu iznad masine montiranu.Zadovoljna sam,radi vec 3 godine,trpi moja povremena pretrpavanja,...sad bi joj vec trebalo promjeniti gumu.
    Vidim da jos drzi bezobrazno visoku cijenu na racun toga sto je jedina manjih dimenzija i sto se moze montirati na zid.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj eki3 prvotno napisa
    Vidim da jos drzi bezobrazno visoku cijenu na racun toga sto je jedina manjih dimenzija i sto se moze montirati na zid.
    Upravo sam iz tog razloga odustala od kupovine plitke perilice i sušilice posebno. Kupila sam zato plitku perilicu/sušilicu 5/2,5 kg. Jest da je nešto manji kapacitet sušenja i da kažu da je bolje kupovati odvojene aparate, ali zasad sam zadovoljna.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Koji model točno?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Koji vam je točno problem s prostorom? Mi imamo običnu sušilicu koja ima gumeni nastavak za noge, pa se postavlja na perilicu. Super ušteda prostora.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

na kraju ipak kupili 2u1...MM se nije svidjela ideja "nebodera", da će nam zagušit ionako neveliku kupaonu, a meni se iskreno, deset dana do poroda, nije dalo raspravljati

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa
    na kraju ipak kupili 2u1...MM se nije svidjela ideja "nebodera", da će nam zagušit ionako neveliku kupaonu, a meni se iskreno, deset dana do poroda, nije dalo raspravljati
    Glavno da ste zadovoljni.
    Meni su svi serviseri tvrdili da nikako ne kupovati 2u1, da je bolje "1 na 1"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •