-
-
Re: Bol u leđima dok spavam
ja ti samo mogu reći da nisi jedina i mene nekada leđa odnosno donji dio leđa znaju boliti da je to katastrofa čak do te mjere da se preznojavam al sam pitala dr i on kaže da je to sve normalno da će do poroda uvjek nešto da bolucka
-
Jesi provala sa onim jastukom za dojenje?
Staviš ga pod trbuh i između noga, neki onako ugodni položaj. Meni je znalo dosta pomoć baš oko bolova leđa i kukova. Još sam ja ležala 6 punih mjeseci pa sam bila sva totalno ukočena i nerazgibana.
-
i mene bole ledja dok lezim na njima, ali ne dok spavam u krevetu.
ne mogu lezati na tvrdoj podlozi na ledjima, al niti minute.
na moru sam se napatila, jer lezanje ni na trbuhu ni na ledjima poslije izlaska iz mora nije dolazilo u obzir.
osim bolova u ledjima meni se javlja osjecaj mucnine dok sam na ledjima, cak mi je na proslom uzv pregledu pozilio i doktor je rekao neka se odmah legnem na bok.
ne znam sto bih pametno savjetovala... da bar mogu pomoci i sebi i tebi.
-
i ja koristim jastuk za dojenje i brojne druge male jastučiće, uglavnom, uvijek se uspijem nekako uljuškati i lijepo se odmoriti za nov dan
-
Mene za sad (početak 36. tj.) leđa rasturaju samo dok stojim, bol popusti kad sjedim onako poluzavaljena ili kad ležim. Toliko me vuče da ležim na leđima ali ne mogu izdržati duže od 10-tak minuta, počne mi se mantati pa se onda izvalim na bok.
A jastuk za dojenje je odlična stvar za namještanja raznorazna, potpisujem! :D
-
Nisam probala s jastukom, ali morat ću!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma