Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Provjeravanje otvorenosti

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Provjeravanje otvorenosti

na koji nacin mogu kod kuce provjeravati koliko sam otvorena kad mi pocnu trudovi, da ne bi slucajno otisla prerano u bolnicu

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

nemreš sama,jer duboko treba gurnuti prste i opipati otvorenost cervixa-i ne bih ti to preporučala sama da radiš.
    inače 1 prst=1,5-2 cm-dakle kad dr kaže 5 prstiju=10cm(ili otvorena za dlan)-to znači sad ćeš roditi.

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Sjećam se da je svojevremeno bio neki link gdje je bilo objašnjeno kako žena sama može provjeriti koliko je otvorena. Pokušat ću naći dok se ne jave neke iskusnije rodilje.
    I meni će svakako trebati za koji mjesec.

Anjica, želim ti da sve bude prediiiiiiivno i saaaaaaaavršeno!

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Irchi tnx

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

jel netko od vas (ili netko koga znate) pokušavao (i uspio) to stvarno pregledati sam(a)?
    Mene naravno užasno zanima jesu li me ovi moji "lažni" trudovi išta otvorili, ali strah bi me bilo to sama provjeravati, bojala bih se nekako da se ne ozlijedim ili ne navučem neku infekciju..

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Cure ako se pitate zašto doktori uvijek turaju one metalne napravice u vaginu i prvo gledaju unutra okom, pa tek onda rukom...to je zato jer uvijek postoji mogučnost da je žena toliko otvorena da ako se ruka turne unutra prije gledanja može puknut vodenjak. Upravo je to napravio meni moj doktor u prošloj trudnoći...u nikojem slučaju nije preporučeno samostalno pregledavanje cervixa...to vam uopče nije potrebno. Kad bude vrijeme bit će, ovako same sebi možete probiti vodenjak prije vremena.

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mene moja pregledava bez tih metalnih napravica samo rukom....
    A to oko samopregleda, meni se ponekad čini da su mi ruke kratke da se obrijem a kamoli da se pregledavam , makar bi bilo fora moći provjeriti tako pa ne juriti u bolnicu...

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Re: Provjeravanje otvorenosti

Citiraj anjica prvotno napisa
    da ne bi slucajno otisla prerano u bolnicu
    vidi ovo

Partners: Is she is quick to smile, elated, and excitedly nervous, be prepared that she still has a way to go before you are going to meet this baby. Your job is to make sure she remembers to eat, sleep and breathe deeply. Savor this stage, enjoy the excitement, and by all means – STAY AT HOME. If you think she is working hard, and you decide to go to the hospital – take the camera test (if she can smile and pose for the photo – STAY AT HOME).

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

nego, definitivno nisam mislila na samopregled nego na neku odokativnu metodu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •