Pokazuje rezultate 1 do 45 od 45

Tema: Čuvalica i pušenje

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno Čuvalica i pušenje

Molim mame sa sličnim iskustvom da mi pomognu...
    Razgovarala sam sa potencijalnom tetom čuvalicom koja odgovara po velikom broju važnih kriterija. No da stvari ne bi bile prejednostavne, teta puši. Rekla je da naravno da ne bi pušila u stanu (kod nas se ne puši) nego da bi eventualno izašla jedanput ili dvaput na balkon zapaliti, dok dijete spava. E sad, u teoriji to čak ni ne zvuči tako strašno, ali bojim se prakse...
    Naime, čak i ako izadje samo par puta u 8 sati, hoće li ostatak vremena bili nervozna jer ne može zapaliti?
    Ili će pak izlaziti svakih sat vremena, a dijete će za to vrijeme ležati u vrtiću...?
    Ja jesam nepušač, no u mojoj se obitelji puši i sama činjenica da i teta puši ne bi me toliko smetala, koliko me brine hoće li to utjecati na njenu brigu o mom djetetu.
    Mame, jeste li imale slična iskustva?
    Kako je to izgledalo?
    Hvala...

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

teta čuvalica mog starijeg djeteta je znala zapaliti jednu cigaretu dnevno, naravno na balkonu. ne vidim u tome ništa strašno - činila je to dok je on spavao ... meni je puno značilo to što je ona sama rekla da puši ... nisam nikada primjetila nervozu ili nešto drugo ... osobno, nikada u životu nisam zapalila cigaretu, nije niti MM, no jasno mi je da je puno pušača ... i, zapravo u trenutku kada sam shvatila da moje dijete jako voli svoju tetu, to 5minutno izbivanje na balkonu dok je on spavao mi se čini totalno minornim ... iskreno, nemoj se opterećivati ... mislim, što da ti je rekla da je ljubitelj sapunica ... tek tada bi trebala strahovati ...

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Re: Čuvalica i pušenje

Citiraj Anamorci prvotno napisa
    ...Ja jesam nepušač, no u mojoj se obitelji puši i sama činjenica da i teta puši ne bi me toliko smetala, koliko me brine hoće li to utjecati na njenu brigu o mom djetetu...
    ako je savjesna znat će iskoristiti pravu priliku za pušenje a u ostatku vremena neće biti nervozna.
    meni je ok što je rekla da puši, mogla je prešutjeti.
    sada je na vama da procijenite koliko je savjesna.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A možda u slobodno vrijeme grize malu djecu ako je pušač?

Ja sam pušač i ne umirem ako ne zapalim neko vrijeme

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ako bi pušila vani na balkonu dok dijete spava, nebi mi smetalo. I ako bi oprala ruke nakon toga
    Inače, ja bi na km nanjušila da mi netko puši u stanu

cijenila bi iskrenost-rekla je da puši

petraa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja sam teta čuvalica koja povremeno zapali, obično ujutro uz kavu, na dan možda dve-tri. Nisam nervozna ostatak dana, mogu i desetak sati ne zapaliti, ništa posebno. I ja bi cijenila iskrenost.

bodo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

moja kolegica ima tetu čuvalicu koja puši-divna i odgovorna osoba a puši isključivo vani dok mala spava ili sada kad je lijepo vrijeme vani u dvorištu dok se M.igra s drugom djecom
    Iskrenost veoma cijenim

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ne znam čemu generalizirati? :/ Teta koja puši ili će biti nervozna, ili će svakih sat vremena ići zapaliti...a možda će teta koja ne puši biti nervozna ili 6 od 8 sati koliko čuva dijete gledati sapunice.... :/ A možda ne želim da ijedna teta čuvalica čuva moje dijete

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Negovateljica u jaslicama koja je brinula o obe moje devojcice je strastven pusac. Izlazila je na dvoriste da pusi tek kada stigne ispomoc (cesto je bila sama u sobi sa decicom). To je jedna od najodgovornijih i deci najprivrzenijih osoba koje poznajem i cesto sam znala reci da bih je platila suvim zlatom da bude "samo nasa", samo kada bih imala mogucnosti. Deca je obozavaju, svaki put kada bih dosla zatekla bih neko maleno kako se mazi u njenom krilu, o sticanju odlicnih navika i kreativnim igrama, brizi o deci da i ne govorim...
    Hocu reci da ne treba generalizirati. Nit' su pusaci po de faultu nervozni kad ne puse, nit' su nepusaci suvo zlato ( i sama sam zakleti nepusac). Ako teta po svemu drugom odgovara, trebalo bi ceniti njenu iskrenost i ostale dobre osobine.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

[quote="Trina"]A možda u slobodno vrijeme grize malu djecu ako je pušač?

Ovaj sarkastičan komentar je nepotreban jer moj post nije usmjeren protiv pušača.
    Postavila sam praktično pitanje i hvala onima koji su podjelili svoja iskustva.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

[quote="petraa"]Ja sam teta čuvalica koja povremeno zapali, obično ujutro uz kavu, na dan možda dve-tri. Nisam nervozna ostatak dana, mogu i desetak sati ne zapaliti, ništa posebno. /quote]

I to je sasvim okej, međutim kada s nekim prvi put razgovarate teško je procijeniti puši li par cigareta dnevno ili mnogo više i mnogo češće od toga.

I slažem se sa svima koji kažete da je to stvar povjerenja, ali za povjerenje je ipak potrebno određeno vrijeme da se ono izgradi, tako da u početku ostaje ta neka nesigurnost.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nema šanse da bih zaposlila pušačicu da mi čuva dijete. Pa, naravno da će ti većina pušača reći kako se "mogu kontrolirati" i da "mogu pušiti cigareta koliko oni žele", a ne na koliko ih navika tjera i da "puše samo dvije dnevno". Svi pušači smrde po cigareti čak i kad je vani zapale, osjeti im se u koži, dahu i na odjeći. Nekako mi je odbojno da mi dijete šnjofa duhan. Ovisnost je ovisnost, a i neugodno je gledati kad vidim da nekog pušača hvata kriza zbog hitne potrebe da zapali cigaretu... ma, ne... ne bih zaposlila pušačicu.

Eto, iskreno.

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj karmazonka prvotno napisa
    Nema šanse da bih zaposlila pušačicu da mi čuva dijete. Pa, naravno da će ti većina pušača reći kako se "mogu kontrolirati" i da "mogu pušiti cigareta koliko oni žele", a ne na koliko ih navika tjera i da "puše samo dvije dnevno". Svi pušači smrde po cigareti čak i kad je vani zapale, osjeti im se u koži, dahu i na odjeći. Nekako mi je odbojno da mi dijete šnjofa duhan. Ovisnost je ovisnost, a i neugodno je gledati kad vidim da nekog pušača hvata kriza zbog hitne potrebe da zapali cigaretu... ma, ne... ne bih zaposlila pušačicu.

Eto, iskreno.
    wooow koliko predrasuda na jednom mjestu :/
    ovo govori pušač koji puši koliko želi, bilo to NITI JEDNA dnevno (vikend, sama sam doma sa djetetom i uopće nemam potrebu zapaliti) ili možda čak i KUTIJA dnevno (godišnji, more, dobro društvo, čaša vina i opuštenost me naročito inspiriraju )

a tek za usporedbu - na radnom mjestu ne pušim, uopće, niti jednu, dakle od momenta kada sjednem u auto (7 h) pa do dolaska kući sa posla (cca 17h) ne padne mi na pamet zapaliti cigaretu

zbog toga nisam nervozna, dapače, opušta me spoznaja da nisam duhanski zatvorenik koji broji minute do momenta kada će smjeti ponovo otići zapaliti cigaretu

pitanje: ako teta čuvalica NE PUŠI - čini li je to boljom i kvalitetnijom čuvalicom?
    ja ti odmah sada nabrojim barem 2 primjera horor priča sa tetama nepušačicama
    i dodam još barem 2 sa tetama pušačicama

molim bez generaliziranja pušača, nismo mi gubavi - samo smo blesavi što smo se uopće navukli na to 8)

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa
    A možda u slobodno vrijeme grize malu djecu ako je pušač?

ovaj tvoj komentar dobiva drugo značenje nakon karmazonkinog...

anamorci, ja sam imala pušačicu za čuvalicu - i vjeruj mi, taj dio nisam ni osjetila. pazila je. no imala je drugih "bisera" zbog kojih sam ju "ispratila" s te "pozicije"....

ako je teta iskrena, a sve drugo je ok - probaj. i reci joj otvoreno da imaš malu rezervu spram toga, no da si joj voljna pokloniti povjerenje.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Maya&Leon prvotno napisa

pitanje: ako teta čuvalica NE PUŠI - čini li je to boljom i kvalitetnijom čuvalicom?
    ja ti odmah sada nabrojim barem 2 primjera horor priča sa tetama nepušačicama
    i dodam još barem 2 sa tetama pušačicama
    Slazem se, pusac ili nepusac - to ne moze biti jedini kriterij.
    Ne zastupam ni jedan iskljuciv stav koji poopćuje veliki dio populacije, u ovom slucaju pusace. Svatko od nas ima neki svoj porok.
    Ono sto je mene zanimalo kada sam otvorila temu je predstavlja li vama problem cinjenica da cuvalica pusi, i u kojoj mjeri.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa ja sam ti odgovorila iz svog iskustva.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    pa ja sam ti odgovorila iz svog iskustva.

hvala na konstruktivnom komentaru

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

stalno nesto krivo quotam

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

dakle hvala sorciere na konstruktivnom komentaru

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Eto, iskreno.
    Stvarno- predrasuda za predrasudom :/

Uostalom i ovaj topic je sam od sebe predrasuda (ma kakav god pokretačica topica imala cilj). Isto je kao da otvorimo topic- smeta li vam da je teta čuvalica ovisnica o kavi...jer jelte, može ona reći da popije jednu kavu dnevno, a u biti je mora piti kroz cijeli dan (znam masu takvih osoba) što predstavlja opasnost da se dijete polije kavom? Smeta li vam da je teta čuvalica Muslimanske vjeroispovjesti jer što će biti sa djetetom u vrijeme kad bi se ona mogla moliti? Smeta li vam da je teta čuvalica bilo što drugo što niste i sami?

Možda su glupe usporedbe, ali ljudi se obično boje ljudi drugačijih od sebe. Kao da je riječ o vanzemaljcima.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Ninči prvotno napisa

ali ljudi se obično boje ljudi drugačijih od sebe. Kao da je riječ o vanzemaljcima.
    nikako se ne slazem, mene su odgojila dva strastvena pusaca i nit ih se bojim nit mislim da su vanzemaljci

ovdje nije rijec o mojoj kolegici, ili prijateljici, ili sogorici...
    rijec je o osobi koja ce cuvati moje dijete i naravno da zelim predvidjeti sve situacije i cuti tudja iskusrva.

a pusenje na balkonu i molitva upucena Alahu nemaju veze jedno s drugim.
    za prvo mislim da je porok, no ovo drugo - ne znam kako vi - ali ja mislim da nije.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nadam se da imaš solidno izgrađen balkon...

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Maya&Leon prvotno napisa
    wooow koliko predrasuda na jednom mjestu :/
    :? "Predrasude"? Pa to nisu moje "predrasude" već nešto što se zove - iskustvo. Kao i svuda, tako i oko mene ima pušača pa imam iskustva s njima i njihovom ovisnošću. A da su pušači strašno agresivni u svojoj potrebi da zaštite svoju ovisnost: cigarete/pušenje - apsolutno jesu. Teško će se naći tolerantan (i samokritičan) pušač. Evo, pročitaj svoj post, imam osjećaj da smo sjedali f2f da bi ovo napisano izgovorila vičući iz petnih žila na mene. Calm down, ovo je samo moje mišljenje. Ja ne bih nikad, a drugima apsolutno dajem pravo da zaposle koga žele.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    nadam se da imaš solidno izgrađen balkon...

zamisli, teta zlo ne sluteći izadje udahnut zrak i zapalit... i proguta je mrak.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Ninči prvotno napisa
    Uostalom i ovaj topic je sam od sebe predrasuda (ma kakav god pokretačica topica imala cilj). Isto je kao da otvorimo topic- smeta li vam da je teta čuvalica ovisnica o kavi...jer jelte, može ona reći da popije jednu kavu dnevno, a u biti je mora piti kroz cijeli dan (znam masu takvih osoba) što predstavlja opasnost da se dijete polije kavom? Smeta li vam da je teta čuvalica Muslimanske vjeroispovjesti jer što će biti sa djetetom u vrijeme kad bi se ona mogla moliti? Smeta li vam da je teta čuvalica bilo što drugo što niste i sami?

Možda su glupe usporedbe, ali ljudi se obično boje ljudi drugačijih od sebe. .
    Pa evo, sama si si odgovorila kakav ti je reply. Dakle, uspoređivati ovisnike o duhanu čiji dim šteti u svakom smislu ne samo pušačima nego i nesretnicima u njihovoj blizini, a da ne govorimo da neugašena cigareta može nanijeti i materijalnu štetu (+ stravičan smrad koji šire)... uspoređivati te ovisnike s jednom nacijom/vjerom (u tvom primjeru Muslimanima) je baš onako kako si i samo napisala... glupo! I neukusno!

O tome ja pričam, nema šta ovisnik neće ispaliti da bi opravdao, relativizirao, racionalizirao, whatever... svoju ovisnost. :/ Uvijek ista spika, navučena da boli. A ja vama pušačima iskreno želim da kad-tad osjetite potrebu i odlučite prekinuti s pušenjem. Sretno u tome!

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ovdje je riječ o čuvanju djece...i ja sam navela primjere za koje bi neka mama mogla pomisliti da će smanjiti posvećenost tete čuvalice njenom djetetu (a samim tim možda i ugroziti dijete).

A sad mi se ispričaj lijepo jer si me nazvala ovisnikom. Ne vidim gdje sam se ja izjasnila da li pušim ili ne, a ne vjerujem da se poznajemo? Opet predrasuda? Ako netko nije protiv pušača, onda je sigurno i sam pušač i ovisnik?
    Eh pušači su agresivni, nekulturni i ne znam kakvi sve ne...a ovdje vidim da je nepušač stvarno kulturan da kulturniji ne može biti

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

:? "Predrasude"? Pa to nisu moje "predrasude" već nešto što se zove - iskustvo.
    Ono što ti zoveš iskustvom ja zovem predrasudama.

Kao i svuda, tako i oko mene ima pušača pa imam iskustva s njima i njihovom ovisnošću. A da su pušači strašno agresivni u svojoj potrebi da zaštite svoju ovisnost: cigarete/pušenje - apsolutno jesu. Teško će se naći tolerantan (i samokritičan) pušač.
    Ja sebe ne doživljavam kao agresivnom osobom, naročito ne kada pokušavam "braniti" svoju potrebu za cigaretom. A što se samokritičnosti tiče mislim da sam dovoljno rekla:
    molim bez generaliziranja pušača, nismo mi gubavi - samo smo blesavi što smo se uopće navukli na to
    ... ali valjda nisi imala volje pročitati do kraja

Evo, pročitaj svoj post, imam osjećaj da smo sjedali f2f da bi ovo napisano izgovorila vičući iz petnih žila na mene. Calm down, ovo je samo moje mišljenje.
    Imaš loš osjećaj. Nisam vikala. Naročito ne iz petnih žila. Posve sam calm down. Naime, i ja sam samo izricala svoje mišljenje. No, za razliku od tebe nisam niti . To radi moj petogodišnjak.

Ja ne bih nikad, a drugima apsolutno dajem pravo da zaposle koga žele.
    Baš si zlatna.

A... budući će se ovo vrlo skoro pretvoriti u još jedan pušačko/nepušački fajt, kidam nalijevo nemam namjeru braniti svoje pravo na trovanje.
    Osnova teme ovog posta je nešto sasvim drugo.
    LP.
    __________________________________________________ ___________
    "Pušači kuže zrak nadaleko i naširoko i guše svakog časnog čovjeka koji nije u stanju da u svoju obranu i sam puši." J.W.Goethe ...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Smrad cigareta se definitivno zadržava u kosi i na odjeći; mi smo na to upozoreni i na Srebrnjaku kad smo rekli da zapalimo nekad na balkonu - rekli su nam da i to smeta djetetu. Drugo, ja sam po parkovima viđala tete čuvalice koje su pušile i mislim da im je to odvlačilo pažnju. Dakle, ja bih pušača zaposlila za čuvanje djeteta kad bi mi obećao da neće uopće pušiti dok radi.

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Smrad cigareta se definitivno zadržava u kosi i na odjeći; mi smo na to upozoreni i na Srebrnjaku kad smo rekli da zapalimo nekad na balkonu - rekli su nam da i to smeta djetetu. Drugo, ja sam po parkovima viđala tete čuvalice koje su pušile i mislim da im je to odvlačilo pažnju. Dakle, ja bih pušača zaposlila za čuvanje djeteta kad bi mi obećao da neće uopće pušiti dok radi.
    karmazonka - evo kako se neslaganje ili svoje mišljenje isto može izreći, bez prikrivenog vrijeđanja

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajmo preselit doživljaje na neki drugi topik... ovo je topik o TETI ČUVALICI!!!!

i nije ok da se zachatava pro i kontra pušenja...

iako sam pušila u stanu, dijete mi je živo i zdravo. kakva će biti sa 50 - nemam pojma. kod mene se nije pušilo, a ja ko jeremija...

više bi me brinulo da li netko opere ruke nakon korištenja wc-a... :/

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Dakle! Ovdje se opako dimi

Izbrisati ću sve topice koji se ne odnose na pitanje iz naslova, a sve vas koje postate molim da se suzdržite od prepucavanja, vrijeđanja i niskih udaraca!

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ostavi balkon

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ja ne bih zbog smrada :/

čuvala sam djevojčicu u obitelji kod koje je spremačica pušila.
    nikad nije pušila u kući, ali kad bi se vratila izvana, donijela bi za sobom smrad cigarete.. i ako bi držala malenu, ona bi se cijela osjetila po cigaretama.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

jel puši cigarete ili nešto jače? Ako puši nešto jače, neće biti nervozna...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pita se - jel puši ili duva?

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Odustala sam od gospodje zbog kojeg sam pokrenula ovu temu, ne zbog cigareta nego zbog toga sto sam nasla jednu drugu koja mi po svemu vise odgovara.
    Mlađa je, veselija, dinamičnija i što-na-umu-to-na-drumu pa sam mirna.
    I ne puši, što je sigurno prednost. Ali zanimljivo je sljedeće: ta draga žena i da puši, mislim da bih je angažirala, toliko mi se svidjela.
    (Naravno pod uvjetom da puši malo i vani.)
    Hoću reći da se i perspektiva i kriteriji mijenjaju kako vrijeme prolazi.
    Što sam upoznavala više potencijalnih čuvalica, to mi je bilo teže i mislila sam da nikada nikoga neću naći.
    I onda naleti netko tko ulijeva toliko povjerenja i sigurnosti da vjerujem da tih par cigareta u danu ne bi smetalo.

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

A po nekim postovima ispada da mame koje puše, ne čuvaju svoju djecu...jer odlaze pušiti na balkon, jer im nešto odvraća pažnju i sl....
    ne znam...
    meni ne bi bio uvjet da li je pušač ili ne, jer mislim da svaka osoba koja dolazi u naš stan (bilo u goste ili da bi nešto radila), bude upozorena da se kod nas ne puši, da se izuva isl. Mislim da se svaka normalna osoba prilagodi pravilima kada negdje dođe.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj AndrejaMa prvotno napisa
    A po nekim postovima ispada da mame koje puše, ne čuvaju svoju djecu...jer odlaze pušiti na balkon, jer im nešto odvraća pažnju i sl.....
    joj naravno da ne! ali jedno je mama koja ode na balkon zapaliti i koja bi vjerojatno skocila s tog istog balkona za svoje dijete da treba, a drugo je strana osoba za koju ne znas kakve su joj navike...

ponovit cu, moja mama je bila strastveni pusac i ne mislim da mi je to ikada na bilo koji nacin naskodilo (osim onaj jedan put kad mi je do mora bilo zlo u zadimljenom autu ; no to se vise nije ponovilo)

mame i tete cuvalice su dvije kategorije medjusobno udaljene 100 svjetlosnih godina i ne mogu se ni po cemu usporedjivati, pa ni po navikama pušenja.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Eto, iskreno.
    a zamisli da te operira pušač :shock:
    ili ti na porodu bude pušač :shock: :shock:
    i prva osoba s kojom je tvoje dijete u kontaktu smrdi po dimu :shock: :shock: :shock:

zamisli da onaj što ti čeprka po zubima puši ili kuharica u restoranu ili teta u vrtiću ili trgovkinja koja ti je rezala salamu i dodala kruh ili bankarica koja ti je upravo dala novac ili štajaznamšta?!

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Eh, pa ja ne bih ostavila svoje djete osobi za koju bi sumnjala da bi skočila i s balkona da je to potrebno....

Mama i teta čuvalica morale bi biti bliže od bilo koliko svjetlosnih godina.... navike, povjerenje, slični stavovi i sl., pa na kraju i vrijeme provedeno s djetetom....obično ispada da su više s tetom ili u vrtiću, nego s nama....

Recimo to ovako...ja svoj posao shvaćam jako ozbiljno i odgovorno se ponašam prema njemu....ukoliko osoba ima takav stav prema svom poslu, pa kakav god on bio (teta čuvalica, pilot, doktor, smetlar ili bilo tko), tada on ima moje puno povjerenje.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa
    ili štajaznamšta?!
    hihihi

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

htjedoh reći, bez obzira na privatne navike - pušenje, vjeroispovjest, hrana, kilaža, izgled i sl.

Naravno da je opći dojam koji osoba ostavi na tebe jako važan.
    I tvoj instinkt.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mama i teta čuvalica morale bi biti bliže od bilo koliko svjetlosnih godina....
    mislila sam na odnos prema djetetu, osjećaje prema tom istom djetetu, ljubav prema tom djetetu... u tom smislu se ne mogu usporedjivati.

a da bi bilo dobro da imaju slične navike i sl., naravno da bi

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

iz mog iskustva...
    tete se obično vežu za djecu koju čuvaju....
    i druže se godinama kasnije, i jako ih vole....
    je li to ono - samo mama može tako voljeti?? šalim se, nemojte komentirati

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Naravno da je opći dojam koji osoba ostavi na tebe jako važan.
    I tvoj instinkt.
    mislim da mi je upravo instinkt bio govorio da s onom prvom tetom nesto ne stima, pa sam se onda primila njenog pusenja kao moguceg problema...
    vjerujem da ce vrijeme pokazati da sam bila u pravu da je ovaj drugi odabir bio dobar. za sada sam :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •