Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Moja mršavica odjednom isklizuje iz slinga

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Moja mršavica odjednom isklizuje iz slinga

Zora je iznimno mršavo dijete. Sa 19 mj. ima nešto preko 9,5 kg. Žgoljava je, vide joj se rebra i ima najmršaviju guzu na svijetu. No, to nije problem, jer s toliko živahnosti i deračine ...

Problem je u tome što od kada više nema pelene - ona jednosavno prokliže kroz sling koji joj uopće ne mogu namjestiti ispod guze. Čudno mi je sve to jer se s nosiljkama uspješno nosim četiri godine :/

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Re: Moja mršavica odjednom isklizuje iz slinga

Citiraj ovca_i_janjad prvotno napisa
    Problem je u tome što od kada više nema pelene - ona jednosavno prokliže kroz sling koji joj uopće ne mogu namjestiti ispod guze. Čudno mi je sve to jer se s nosiljkama uspješno nosim četiri godine :/
    ne namjestiš joj dobro, sigurno je u tome problem.

tkanina ti ne bude ispod guze nego je provućeš ispod guze i povučeš minimalno do pupka. napraviš kao neku vrstu sjedalice. taj dio tkanine koji se nalazi s unutarnje strane mora biti labav. noge su u malo višljem položaju od guze, i to je to.

znači, povuci unutra što više tkanine (ovisno o tome koliko ti je široki sling, mojoj M. tkanina dođe do ramena) i to je to.

ako namještaš ispod guze, normalno je da ti dijete isklizne :/

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Povučem do rebara /iapod guze, pa do rebara/, svejedno polako klizne. Sling je svileni. Do prije mjesec dana je bilo ok, dok je imala pelene. Sada je neupotrebljiv :?

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj ovca_i_janjad prvotno napisa
    Sada je neupotrebljiv :?
    prodajes ga? : mrgreen:

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Moja isklizne iz marame jer je jaka i stalno pruža noge i meškolji se.
    I ako je u križnom, on joj se u tom meškoljenju skuplja u sredinu...
    Kako da ju umirim?

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

guza mora biti kao u torbi od te tkanine, a koljena savijena, tako da samo od koljena dolje noge vise dolje, noge moraju biti raširene. Ako je takav položaj ne bi trebali ispadati, premda svileni možda je malo više sklizak. Pretpostavljam da ili ne namjestite dobro ili dijete ispruži noge i izvija se :?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Skužila sam da je problem u tome što se Zora uuuuužasno izvija i dreči, pa je ne uspijevam namjestiti. Plus guzica veličine dva fažolića.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •