imamo neke smrdljive punjene vunom,
glava i vrat nas redovito rasturaju!
Zanima me s kojim jastukom ste zadovoljni
i koliko para?
Gledala sam u kiki one tempur jastuke a to koštaaaa :shock:
pa se pitam jel vrijedi dat cca 700 kn za jastuk ili..?
imamo neke smrdljive punjene vunom,
glava i vrat nas redovito rasturaju!
Zanima me s kojim jastukom ste zadovoljni
i koliko para?
Gledala sam u kiki one tempur jastuke a to koštaaaa :shock:
pa se pitam jel vrijedi dat cca 700 kn za jastuk ili..?
Ja sam uvijek i opet uvijek![]()
za perje.
Prezadovoljna, spavam na njima od kad znam za sebe i nemam primjedbe.
Formiraš ga i namjestiš kako god ti paše![]()
Za cijene ne znam, ja sam svoje dala raditi od svog perja (mislim, ne svog, neg guščjeg) negdje blizu Osijeka, Jospovac ak se ne varam :/
Probala sam spavati na nekom "oblikovanom" - nema šanse, ne razumijem kako to nekome odgovara :/
kahna prvotno napisa
eh kahna baš si me nasmijala
![]()
inače, i ja čekam nekoga tko će otkriti nekakav super jastuk.
još da znaš što mi nick znači
![]()
i još koliko me brat, kad sam bila mala, uvjeravao da su me našli s guskama na potoku(jedno vrijeme sam mu i vjerovala)
Imamo Perfecta jastuke, od one Visco elastične pjene, cijena im je bila nekih 400kn/kom, ako se dobro sjećam. U početku sam bila preporođena, sad sam se navikla na ugodno spavanje, nema okretanja, bolova, vrat me više ne boli, jedino što mi je trebalo neko vrijeme da se priviknem na oblik jastuka i na to da ne mogu spavati tako da pod jastuk gurnem ruku.
Evo ti link pa pogledaj:
http://www.perfecta.hr/kategorija/30-jastuci
ja sam sve nekako bliže ideji da kupim taj tempur..
puno je para ali..
kahna joj hvala ti ali nekako se na perje :/ ježim..
ne znam, kad sam bila mala baba je imala te pernate jastuke i uvijek sam se sva češala od njih , grebali su me.. ma ne znam
ja imam tempur jastuk i odkad ga imam ja sam se preporodilaaaa!!! :D
jest da je puno novaca, ali vrijedi (ja sam ga kupila na rate......)
čak sam ga nosila i u bolnicu oba puta,
jedino ima više veličina i prodavač(/jekarnik će ti uvijek preporučit onaj prema tablici visine,
ali meni ti nisu odgovarali već sam uzela xl veličinu i puno je bolji on onog malog koji bi mi inače po toj tablici trebao "odgovarati",
inače ja sam 50kg i 160cm....
jastuk je napravljen od memo-pjene pa kad legneš na njega od se dosta stisne.....
mene uvijek oduševe Ikeini jastuci u rangu 50-60 eura...jako jako ugodni
Imamo latex jastuk i preporodili smo se oko 400-500 kn, otprilike ovakav samo drugi proizviđač : http://www.wollbett.hr/anatomski-lat...ssic/index.php
moj je ovakav ;
http://www.tempur.com.hr/page2532.aspx
Imam tempur - vrijedi svoju cijenu. To najviše osjetim kad moram spavati na nekom drugom jastuku. Djeca imaju anatomske jastuke od latexa, Billerbeck - oni su nešto niži i mekši - djeca kažu da su im dobri.
Mi imamo od Odeje od viskoelastične pjene oko 450kn i prezadovoljni smo...
ja imam jastuk od heljdinih ljuskica i otkad spavam na njemu ne boli me ujutro glava ( časna riječ )
kupljeni u Sarajevu, kupila mi ih je jedna draga forumašica kojoj se ovim putem još jednom zahvaljujem.![]()
mislim da su dva bila oko 250 kn.
Zar nitko ne spava na perju?
Ja uopće ne mogu zamisliti nešto drugo![]()
A bakini pernati jastuci su i mene pikali i uvijek je bilo perja po krevetu![]()
Ovi sada su moderniji![]()
Alergija na perje, tako da bježim od njega u širokom lukukahna prvotno napisa
.
perje, perje i samo perje :Dkahna prvotno napisa
ne mogu zamisliti na spavam na icemu drugom
i sad sam u potrazi za novim pernatim jastucima koje ne mogu nigdje naci
same spuzve
I ja sam tražila za kupiti pernate jastuke ali nisam imala baš sreće u potrazilucylu prvotno napisa
ja sam svoj mali pernati jastuk kupila u kiki. savršen je. prodaju ga pod dječji jastuk ali meni dimenzijama savršeno paše. a šta ću, dijete sam u glavi 8)domy prvotno napisa
i da, nije od perja nego od paperja pa ne pika. zato malo više košta ali ne kupujem jastuk svaki mjesec pa me nije briga![]()
Zanima me taj jastuk od heljdinih ljuskica....ima još skustva?
našla sam samo Gabi san kod nas ...
(jedan košta ko dva od japanke)
Ili je bolje latex za alergičnu djecu?
Ja sam prezadovoljna sa jastukom od latexa, došao je negdje 700 KN. Ma predobar mi je. A mm obožava perje, on na tome ko beba spava. Meni je perje nakon latexa najdraže.
a sto bi bilo bolje, pacije ili guscje perje?
nemam pojma koja je razlika :?
mene zanima taj tempur!
idem malo googlati!!![]()
Dormeo memory...SAVRŠENO!!!!!!
kupljen prije cca mjesec dana prezadovoljna sam s njim...
na perje sam alergična...
Inace obozavam perje (ostali jastuci i popluni su pernati) ali kupila sam si "anatomski" jastuk u ikei i prezadovoljna sam s njim vec skoro dvije godine
Nisam sigurna koji je ali neki ne skup, mislim ovaj http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/10131595
ja sam se preporodila otkad sam kupila perfecta dreams jastuk sa memorijskom pjenom. savrsenstvo!
Bas sam gledala u Merkuru, imaju Dormeo jastuke, klasicnih dimenzija.
Kakva su Vam iskustva sa Dormeo jastucima?
http://www.shopmarriott.com/category...ategoryLevel=1
znam da zvuči glupo, ali nikad se nisam tako dobro naspavala kao u marriottu. kad je kolega pričao o tim sjajnim jastucima i kako će ga on kupit, a ako ne može, ukrast, jer se nije nigdje tako dobro naspavao, mislila sam da trabunja. dok nisam legla na krevet. uglavnom, on je kupio jastuk preko ovog linka, a ova tema me podsjetila da napravim isto. kako bilo, ti su isprobani, 60$ nije ništa u odnosu na tu udobnost![]()
Gdje si ga kupila i koja mu je cijena?Pinky prvotno napisa
u lesnine, cijena je 430 kn (u to je ukljuceno 10% popusta za gotovinu). svaka lipa se isplatila ( vec ).
preporucam da odes u neki veci salon namjestaja i isprobas ih. kad sam spustila glavu na ovaj, znala sam da je to to.![]()
mogu li se prati?Zdenka2 prvotno napisa
ja bih jastuk koji to nije. :/ što manji i što tanji, tek toliko da mi glava ne visi. imam malene antialergijske od billerbecka (jer se mogu prati u mašini), ali s vremenom su se te pahuljice stisnule pa od dva jastuka mogu napraviti jedan. i što da sad kupim?
Definitivno Billerbeckovi jastuci (Lesnina)..Sastav:nema čega nema. Cijena je viša, ali spavam ko beba (na perju)!!!
U potrazi sam za pernatim jastukom. Molim preporuke...Hvala
Nije pernati, ali preporučujem svima kojima se znoji glava Technogel Deluxe iz Perfecte! Jest da košta, ali otkad ga imam nisam ni na jedan dan putovanja išla bez njega![]()