Wewica, ovaj odlican nalaz ti je sretan znak za cijeli postupak!
Nemogu ti osobno pjevati (sva sreca) ali ti od srca zelim da iduci rodjendan slavite barem u troje
![]()
Wewica, ovaj odlican nalaz ti je sretan znak za cijeli postupak!
Nemogu ti osobno pjevati (sva sreca) ali ti od srca zelim da iduci rodjendan slavite barem u troje
![]()
jesam, jesam, danas pali i prvi gonali, naravno da ne bude sve k'o po spagi, uspjela sam prosuti pola prvog pri mijesanjuJelena prvotno napisa
![]()
al' nema veze, svejedno sam beskrajno hepi, a za to ste zasluzne i vi, drage, najdraze moje![]()
wewa sretan rodjendan i neka ti ovaj postupak bude dobitni!
wewa, nalaz ti je skroz OK, ali samo da znaš da je E2 pod decapeptylom puno manji, nego bez (meni je bio u ciklusu bez kad su me odbili 57, a sljedeći ciklus nakon što sam 10 dana uzimala decapeptyl, tj. kad su me uzeli u postupak, 21).
je, je, a nasla sam i studiju o utjecaju cista nastalih pod supresijom na ishod IVF postupka. u toj studiji je cista definisana s kriterijima velicine, gdje je najmanji promjer bio 15mm, a vrijednosti e2 veca od 50, dakle sve pod supresijom - sto potpuno potvrdjuje tretman kakav smo nas dvije dobile.Jelena prvotno napisa
eto, malo novih info za buduca pokoljenja - a nama nece vise trebati aBd!![]()
wewa :D :D :D :D :D :D :D :D za nalaz i odti želim SRETAN ROĐENDAN da sljedeći dočekate kao tročlana porodica ili može i kao četveročlana.
SRETNO U MARIBORU.
Kada tačno gibaš za gore, javim ti se na telefon, zivnem te ovih dana.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wewa super za dobar nalaz! :D Sretan ti rodendan i neka ti bude uspjesno u Mb!![]()
smaja cestitam! :D
maja8 super za curku!![]()
Mihael jucer navrsio 10 tjedana! Raste i mijenja se iz dana u dan...![]()
wewa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tebe ,držim fige,sretan ročkas
![]()
maja8 :D bravo za curicu ,još malo i grlit čemo svoje bebice![]()
![]()
wewa sretan rođendan i za MB~~~~~~~~~~~
smaja :D
da ipak krene taj jesenski vlakić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
wewa sretan ročkas i :D za nalaz.
Evo ja danas procurila i sutra startam sa menopurima, trenutno sam u totalnoj pozitivi
bravo wewa, magi:D
magi hoces li morati ici kod resa na uzv-ove?
Draga Pinky, da ići ću kod dr. Reša na folikulometrije. Prva u utorak
![]()
wewa, draga, ovaj ce put biti dobitni! Usput, ja sam u svom dobitnom pokusaju prva dva dana gotovo sasvim prosula gonale, imala sam one vec smuckane, a igla je sama ispadala. Prvi dan me piknula sestra Jasna u M, igla joj ispala, pola se prolilo, a dan nakon toga sam sama napravila jos gore. Bilo me to uznemirilo, ali eto... :D
Sretno, mislim na tebe!
![]()
iz tvojih prstica u Njegove usi!sky prvotno napisa
![]()
hvala svim dragim curama za lijepe zelje i cestitke, uz vas je sve lakse i ljepse![]()
Maxime, draga, volim ja tebe i kad pjevas![]()
potpisujem ..Ameli prvotno napisa
evo sam stigla i aj malo do kompa dok sisavica spavadanas namje 46 dana ,rastemo,papamo,malo plačemo i tako...
počeli smo se smijati i mama kaze da nema nista ljepše na svijetu a tata da sam najljepše sto mu se dogodilo u zivotu..pa samo da vam poželim da i vi uskoro imate ovakog malog sisavca,da nestignete na net i čekate prvi osmijeh...vjerujte vrijedilo je svakog iščekivanja,injekcije,straha,hodočašća po bolnicama...ovo je neopisiva vrijednost ..uostalom sto vam ja tu pametujem kad ćete i vi brzo vidjeti...sigurna sam
![]()
![]()
![]()
a ja potpisujem laky![]()
svima vam od srca želim da uskoro gledate osmjeh svoje bebe![]()
Rijetkim curicama u postupcimai želja da napune vlakić lišćem i trbuščićima
Mamicama i njihovoj maloj rođenoj dječici nježno sisanje a vama drage trudnice, ugodne trudničke dane i veselo skakutanje vaših mališavaca
Lakytebi i sisavici (žap mi što djetetu nisam napravila putovnicu ..... cijelo ljeto sam dolje a ne mogu preko granice....)
wewa draga, neki sam dan, ničim izazvana (daleko od neta i foruma!) intenzivno mislila na tebe - i rekoh, ajd da ja odlučim da će ona bit trudna ove jeseni!![]()
iva_luca
netreba ti putovnica za drugi put da znas![]()
![]()
evo kuhampa se poslužite
![]()
Hvala, bas godi!ici prvotno napisa
![]()
![]()
Dobro vam jutro i divnu srijedu punu osmijeha zelim!![]()
...Curice, imam jedno pitanje:
Naime opca poznata je bol kao pritisak pred menzis, ali... Svaki puta kada idem na prvo piskanje nakon spavanja (nocas je to bilo u 3ujutro) ili kada malo tiskam (jer nisam odmah blizu wc-a) ja nakon wc-a krunicu molim.
Toliko me dolje zaprime taj pritisak i grcevi da se nemrem mrdnuti iz kreveta.
Ima li koja iskustva sa time? (ja nocas opet pola noci nisam spavala pa sam mislila zvati doca...).
:?
martina123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ beskrajne![]()
i da se nadodam, to su bolovi ko kod bolne menge, kao da mi netko maternicu nateze...ne znam se drugacije izraziti...
Martina, nemam pametan savjet, samo vibrice ~~~~~~~~!
martina123 prvotno napisa
. Nema ti on specijalno, po meni, ništa reći - ili će ti reći izdržite do bete ili izvadite betu. Ako nema znakova hiperstimulacije (teško mokrenje, jako napuhnut trbuh) mislim da nema razloga za zvanje dr.-a. osim emotivnih.
martina123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz sve snage.
Martina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu, makar tako boluckalo i nakon beturine!![]()
Iva_luca - i ja sam mislila na tebe i prisjetila se naseg susreta! Ti si mi inspiracija za optimizam i snagu pozitivnih vlastitih vibrica, zato mi je tvoja odluka neprocjenjivaLjubi Lucu za mene!
Laky, divno te citati!![]()
Puse pikalicama, trudnicama, majcicama i onima koje ce to postati!![]()
Martina, ~~~~~~~~~~~~~~~~ za trudnoću ~~~~~~~~~~~~ izdrži još malo ovu neizvjesnost i da skačemo svi za koji dan za tebe na forumu.
Svim curama kolektivni pozdravi u na žalost ovom vakuumu dok čekamo početak postupaka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mrtina to su ti grčevi maternice znam jer ih j znam imati kod normalnih ciklusa npr ovulacija ili pred M,znaći nešto se zbiva.Dosta neugodna bol ali brzo prođe.
Martina, napravi kako ti je lakše - ako će te razgovor s dr-om smiriti - nazovi ga, nemoj mislit kakva ćeš "ispast"!
martinice, neugodan osjecaj u donjem dijelu trbuha ti moze biti od utrica ili blagi oblik HS (kao sto znas HS se vraca kada HcG raste) Ako te jako frce u trbuhu slobodno uzmi normabel od 2 mg da se malo opustis (mene je prva dva mjeseca trudnoce pogotovo po noci bilo grcenje bilo grdo). Jos malo izdrzi, ja se kladim na betu iznad 300
![]()
martina grćenje može biti normalno samo se ti opusti a mi ćemo vibrati za tvoje mrvice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
![]()
![]()
Hello PUPO,
i ja sam htjela reci da je to znak tvoje trudnoce)
potpisujem MAXIME :D :D :D
martina poslušaj ti našu Maxime, odmaraj se i opuštaj, biće to ok a ja stavljam na kladionicu betu iznad 500.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo, ja zvala Maribor.Maxime prvotno napisa
I sad znam kaj je.
Naime, izgleda da nisam bila razumijela (cula) da su kod mene nasli puno slobodne tekucine (hs.).
I kaze mi sestra da na mom mjestu en bi isla u drugi grad, vec bi mirovala i pila puno tekucine.
I kaze, ukoliko je doslo do trudnoce da mi se onda folikuli pune krvlju i zato boli i imam pritisak...
A valda ukoliko nije doslo do trudnoce (ovo ja dalje pricam) onda je to reakcija te blage hiperstiumulacije.
S obzirom na to da imam samo jedan jajnik razmisljam o tome da sutra idem na betu. ( to je vec 11dc.)
...
Curke, hvala vam na potpori!
Told you so![]()
Baš sam ti pošla pisati da piješ puno tekućine. Mene je to izvuklo kod oba HS-a.
Savjet svima koji idu u stimulacije da cijelo vrijeme piju puuuuuuuuuno tekućine. Stvarno pomaže.
martina123 do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju beturinu![]()
Maxime prvotno napisa
...
Bebel... i inace pijem puno tekucine, al sad cu bome uduplo.![]()
Martina, uz puno tekucine OBAVEZNO strogo mirovati - zaista pomaze ...
Obecajem da cu mirovati!Maxime prvotno napisa
![]()
A sutra ujutro mi molim vas drzite sve fige ovoga svijeta...![]()
martina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra i da maxime bude u pravu(a sigurna sam da hoće)
Maxime prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
ti si kao i Ina brdo informacija i enciklopedija foruma
![]()