mm radi ligištule i trebam tkaninu za to.
zna li netko gdje ima za kupiti?
mm radi ligištule i trebam tkaninu za to.
zna li netko gdje ima za kupiti?
vrtna stolica na sklapanje, koja ima platno za sjedenje i drvenu konstrukciju..
ne znam kako se po naški zove....![]()
Aaaaa!![]()
Moj tata je to radio prošlo ljeto, on je u metraži tražio materijal za tende. Daju ti onu baš pravu tvrdu tkaninu.
uzmi materijal za tende.
to je nepoderivo.
gledala sam u emporiu (u zg), baš taj za tende, materijal je 180kn/metar.
možda negdje ima jeftinije...
Ima kod mene na remizi jako dobar i relativno povoljan dučan sa takvim materijalima, ima dekorativnih tkanina, znam da ima (bar je bilo) materijala i za tendu,....
Potražim podatke :D
Evo ima i ovdje (ovisi koji dio grada ti bolje odgovara):
http://www.bonotex.hr/ducani/index.html
Pronjuškaj malo link, ima i uzoraka i cijena. I daleko su od 180 kn/m.
peterlin, mrak!
ovo je po cijenema daleko prihvatljivije....
Ne mogu vjerovati cjeni u emporiu. Sorry ali ja znam po koliko nabavljaju i vjeruj mi cjena im je više nego 4 puta nabavna.
Inače, firma od koje emporio nabavlja držala je baš materijal za tapeciranje ležaljki i vrtnih stolica, oni su ga u maloprodaji prodavali za 30ak kuna metar, jedino ti je uska širina jer je baš namijenjeno širini stolice ili ležaljke. Taj je materijal super jer je kao tenda ali još protkan plastičnim nitima koje daju materijalu veću elastičnost.
Jesi razmišljala o umjetnoj koži?
Ja sam nama izradila 3 Fatboya (one vreče za sjedanje) od umjetne kože. Izašlo me PUNO jeftinije nego da sam ih išla kupovat u butizi, a peri-deri su. Mislim da bi se od tog materijala dale izraditi i te vrtne stolice.
vidiš, nije niti to loša varijanta.
imali bismo fensi šmensi ligištule....![]()
kaj se dogodi um.koži ako pokisne? pretpostavljam ništa kad si rekla da je peri-deri..
Ako će biti vani na suncu nemoj od umjetne kože, izblijediti će i doći krta pa popucati. Jedino da je namijenjena za vani a to su ti one za tapeciranje opreme u čamcima i jako su skupe.
Emporio nabavlja materijale iz veleprodaje u Puli tako da je malo daleko.
ne znam gdje ste vidjele tako skupe materijale za tende, ali ovo što sam ja vidjela je između 70 i 80 kuna.
i totalno su "ligeštulski" uzorci: oni prigasti, kao u doba kada su "ligeštuli" bili must have
Ima u Martićevoj trgovina s takvim materijalima, preko puta Bookse.
upravo jučer tamo vidjela po 77 kunagita75 prvotno napisa
Aktiv
Pa ako pokisne ništa, ali mislim da je može sunce dokusuriti s vremenom :/zhang prvotno napisa
Možda ipak da umjesto fancy shmancy ligištula ipak odabereš one prugaste kao iz "Tko pjeva zlo ne misli"![]()
Za žarkog sunca ugodnije je i sjesti na platneni ligenštul nego na umjetnokožni...!
Vidjela sam takve materijale u trgovini Naš dom i u Pamigu u Ilici 510 u Vrapču.
kako da ne, nepoderivoapricot prvotno napisa
![]()
platili par tisuća kuna novu,jer nam je bura poderala staru
i kako da ne,jeftino![]()
Pa bura se ne računa. Nama je iščupala metalnu kontrukciju za tendu iz zida.
Ne znam je li netko spomenuo onu trgovinu na Ilici između Primorske i Krajiške. Lan-nešto, ne znam sad točno kako se zove. Imaju jaaaako lijepe dekore.