Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: osip! help!

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno osip! help!

mi smo friški na forumu i već molimo za savjet iskusnijih mama!
    naime, mom mišu je danas točno 8 mj., dojimo naravno a sa dohranom smo počeli sa oko 6 i po tablici. papamo puno voća,povrća i žitarica i još nismo probali one sa glutenom, neki kažu da sam čak i preoprezna no to je druga priča. problem je u tome što do sad nismo imali nikakvih problema do jučer kada se maleni osipao(crveni prištići, jako sitni) po licu i prsima manje a dosta po leđima i guzi. razbijamo MM i ja glavu od čega je to jer nismo ništa novog uvodili u dohranu osim što sam ja prekjučer jela nekakve kozice,škampe( doduše već i prije jela na moru). da li mu je to mogla biti reakcija? iako napominjem, od početka jedem i mliječne proizvode( dosta) i više manje sve osim baš meso a mogu reći i da se stvarno zdravo hranimo jer mama na to jako pazi :D
    ne bi odmah trčala pedici radi toga al da li netko ima slična iskustva, please!!!

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja bi otrčala pedici da je reakcija tak jaka!

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sad sam se jako prestrašila, bumo otišli!

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Nisam te htjela preplašiti , ali i ja sam ziheraš, pogotovo za bebače koji neznaju reči kaj im je , a znaš da nekaj ne štima!

Nadam se da nije ništa strašno i da bu brzo prošlo

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Moj Fran se isto jako osuo u petak , i mene odmah frka (isto tako sitni crvene točkice). Nisam mu ništa novo uvodila ( ni sebi ) i ona ga je pregledala i rekla mi da je to viroza.
    Tako da ne mora biti uvijek u pitanju alergija kao što sam ja mislila.
    I da osut mi je bio dva dana

Achan avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ponekad se ospu i na namirnicu koju su već jeli radi pada imuniteta. Ali moguće je i da uzrok nije hrana nego nešto kontaktno. Moja se mala ospe svaki put kad idemo kod family gdje je svi nose po rukama a svi koriste omekšivać i imaju mačke (ne znam koji je od dvoje uzročnik osipa ), obično joj se taj osip smanji nakon par dana.
    Nemoj paničariti, ali za svaki slučaj odi pedici.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ono što ti jedeš nema veze s bebačem i tvojim dojenjem ( provjereno, duga priča da sad ne objašnjavam), a što se tiče osipa obično bebači kad dođe do bilo kakve promjene u organizmu pa čak i one najmanje znaju reagirati osipima tak nemora biti niš posebno... al uvijek odeš kod ped. sa djecom se nije zezati.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno osip

bili kod pedicei sve ok, ne mora biti da je na hranu kaže, može biti da je jednostavno došao u kontakt s nečim kaj ga je iziritirala u tom trenutku a već prolazi :D

hvala cure na odgovorima

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Super :D

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Super :D

Pravila pisanja postova