Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Čega ima na placevima...

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno Čega ima na placevima...

Nemojte se smijati ovom topicu
    Nisam pala s Marsa, ali sam prilično daleko od iole normalnog placa, a prije nego što idem kupiti želim vidjeti od čega sve mogu napraviti dobru zimnicu - ako je povrće dobro i povoljno... Da ne idem bezveze s dvoje male, luckaste djece, parking, ovo ono... divote života na brdima okolo Zagreba...

Daklem, čega ima i na kojem placu, što je dobro, čemu je sezona, čemu je dobra cijena... e, i ako se kojoj dobroj duši da aproksimativno napisati - što koliko košta.

Ljubim ruke!

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Pratim te

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja se spremam u lov na paprike i patlidžane (jučer mi je susjeda dala teglicu svog ajvara u zamjenu za... nešto, više i ne znam, neku slatku zimnicu).

Daklem - za sada jedino rog paprike crvene (ne znam baš da bu cijena jako padala, ili bude u kombinaciji s kvalitetom - sad su najljepše), cijena od 7,5 kn na kvartovskom kiosku do 4 kn/kg na zelenoj tržnici i u Metrou. Informacija s kraja prošlog tjedna. Za patlidžane ne znam cijenu, moram se ići informirati. Paprike sam pekla (i zaledila) pa znam. A i cijenila bih informacije od drugih.

Ima zelja, ali još je rano za kiseljenje (mislim), ne radim to. MOžda uzmem koju glavu zelja da napunim paprike AKO mi se bude dalo, a i za onu krasnu miješanu salatu u koju ide sve jesensko povrće - paprike, zelje, luk... može mrkva i pastrnjak, može poneki zeleni paradajz i sl. Čini mi se da to stignem. A imam još jednu staklenku od lani...

Paradajz ne ukuhavam, pa nemam blagog pojma koliko košta. Od voća - isto nemam pojma... VInogradarske breskve, ali to ne kupujem, spremila mamine i svoje. Domaće grožđe tko voli...

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Paradajza ioma ali cijena nije više tako povoljna kao prije 3 tjedna. Ja sam kupila po 5 kn/kg, sada se teško nađe za 7 ako ne i skuplje.

Ima graha - ja ga zamrzavam.

Šljive su slabo rodile (mislim na bistrice) pa se bojim da ništa od džema ove godine.

Radila sam zato od breskvi vinogradarki- one su 8-10 kn/kg.

Cijene su sa Dolca, nikako da odem do meni najdražeg trešnjevačkog

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Paradajza ioma ali cijena nije više tako povoljna kao prije 3 tjedna. Ja sam kupila po 5 kn/kg, sada se teško nađe za 7 ako ne i skuplje.

Ima graha - ja ga zamrzavam.

Šljive su slabo rodile (mislim na bistrice) pa se bojim da ništa od džema ove godine.

Radila sam zato od breskvi vinogradarki- one su 8-10 kn/kg.

Cijene su sa Dolca, nikako da odem do meni najdražeg trešnjevačkog

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

paprika rog jucer na Branimircu mislim 6-7kn!
    ima buće narezane!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •