Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Dobar servis za Škodu u zg

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno Dobar servis za Škodu u zg

čini se da će mi trebati... jutros mi je auto stao, možda ga uspijem pokrenuti a možda i ne, ali bilo kako bilo, vjerujem da će mi uskoro trebati čak i ako danas krene. (koja rečenica )

dakle, molim preporuke. može i na pp. auto je prilično nov (2.5 godine) ali nije pod garancijom.

p.s. ako ne odgovorim na pp ili na topic, nije što sam nepristojna nego vjerojatno neću biti pri netu do ponedjeljka.

tnx unaprijed

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: Dobar servis za Škodu u zg

Citiraj Joe prvotno napisa
    čini se da će mi trebati... jutros mi je auto stao, možda ga uspijem pokrenuti a možda i ne, ali bilo kako bilo, vjerujem da će mi uskoro trebati čak i ako danas krene. (koja rečenica )

dakle, molim preporuke. može i na pp. auto je prilično nov (2.5 godine) ali nije pod garancijom.

p.s. ako ne odgovorim na pp ili na topic, nije što sam nepristojna nego vjerojatno neću biti pri netu do ponedjeljka.

tnx unaprijed
    ja idem u auto remetinec. meni je ok.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

aaaa nadala sam se da se presaugao, ali nije, neće pokrenuti. anlaser radi ali niš se ne događa

btw čula sam da ovlašteni servisi naplaćuju puno više od neovlaštenih, ali ne bih išla bez preporuke... ali ako ne dobijem pouzdanu preporuku idem u auto remetinec. kod njih smo ju i kupili. sorci tnx.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja išla u auto remetinac godinama. imam skodu staru 6 godina. zimus imala sudar i zakljucila da ce me popravak previse doci u ovlastenom remetincu pa me kolega posla k njima. isto su skodin servis. decki su okej skroz. kazu ti odmah po prilici koliko sta kosta i ne popravljaju nista a da te ne upozore da bi mozda trebalo i to. primaju kartice, čekove...sve. nakon popravka nakon sudara odradila i jedan veliki servis i ispalo me pristojno. to ti je čak i blizu auto remetinca. skreneš na onom semaforu prije remetinca (kao da ideš u zatvor ) i nastaviš tom cestom ravno nekim 1 km. s lijeve strane je, ali ne možeš fulati bitnije. auto jaković 6590145

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mi smo i kupili auto, a tamo radimo i servis otkad ga imamo- u Autocentru Štasni. I zadovoljni smo. Nije pretjerano skupo, a i daju dosta gratisa...barem nama kao stalnim mušterijama

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

tnx svima na preporukama. dobila sam preporuku za jedan servis od taksiste kojem sam se pojadala za glupi kvar na autu. sutra ću valjda organizirati šlepanje pa ćemo vidjeti hoću ih i ja preporučati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •