Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Ostanak kod kuće s bebom nakon roditeljskog-tri mjeseca???

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Ostanak kod kuće s bebom nakon roditeljskog-tri mjeseca???

Upravo sam dobila informaciju koja mi se čak i čini logičnom, međutim baš nigdje ništa o njoj ne piše. Navodno postoji mogućnost da se zatraži produženje ostanka s djetetom nakon roditeljskog dopusta kod kuće još tri mjeseca i to, kao, financira Zavod za zapošljavanje, a osobu koja radi umjesto tebe (mene) i dalje plaća moj poslodavac? Kao, samo treba napisati da to želiš i donijeti svu dokumentaciju od porodiljnog i roditeljskog i to je to. Čini mi se malo prelako i prejednostavno, taman i da to zaista jeste neka od novih mjera nove vlade. Je li moguće da je to moguće samo u pojedinim županijama ili gradovima?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

postoji mogućnost neplaćenog porodiljnog do 3. godine života, ne znam jesi na to mislila?
    u tom periodu ne dobivaš nikakvu naknadu, ne ide ti staž, a zdravstveno imaš ili preko supruga ili kao nezaposlena osoba.
    u principu, taj neplaćeni porodiljni ti omogućuje da ostaneš doma s djetetom, bez da izgubiš posao (ako imaš ugovor na neodređeno, inače ne)

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Treba li se u tom slučaju navoditi nekakav poseban razlog zašto se to želi?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa koji bi bio razlog nego da zelis bit doma s djetetom, pogotovo obzirom da je neplaćeno?
    ne treba se navoditi nikakav razlog

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

e, ako zatrudniš u tom periodu, obzirom na nemanje primanja, porodiljna naknada bit će minimalna - o tome treba voditi računa

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mislim da pišete o skroz nečem drugom od onog za što sam ja pitala. Ja ne govorim o 3 godine neplaćenog koje čak i ZOR definira, već pitam je li netko čuo za tri MJESECA plaćenog boravka kod kuće s djetetom.

Pozdrav!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Da rijšimo nedoumicu... zvala Zavod, kažu da to nije točno. Može se napraviti ovo što Lutonjica kaže, u kom slučaju se ne dobiva novčana naknada ni od koga.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ovakve nedoumice se javljaju kad ljudima netko drugi nešto sređuje pa ni sami ne znaju po kojoj osnovi. Skroz netočna informacija. Ispričavam se radi eventualne pomutnje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •