Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Razbijena brada

Datum pristupanja
    May 2007

Početno Razbijena brada

Prije mjesec dana na moru je malac razvio bradu (meko tkivo ispod brade). Nije mu šivano već su mu stavili flaster umjesto šava. nakon 5 dana skinuli flaster sve o.k. I naravo ja u apoteci ja kupila te famozne flastere. Jučer pao i ko za vraga opet pao baš na to isto mjesto i ponovo mu se rana otvorila . Nimo išili dr. već sam mu ranu očistila držala prstima pol sata dok se rana nije stisla posipala nečim sličnim ko bivacin prah, čeka da prestane sukrvica stavila flaster (onaj ko sa hitne ) sterilnu gazu preko toga. Danas ujutro kad sam mu mijenjala st. gazu izgledalo je super. Rana se zatvorila. Ja mislim taj flaster držati još 5 dana.
    Zanima me kak vi tretirate takve ozljede kod djece.
    Da li ima nekavi preparat da mu se to brže zacijeli, naročito nakon skidanja flastera.
    Svaki savjet dobrodošao.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Kod nas je identična situacija, pao je već ravno 5 puta na isto mjesto...sad mu je kožica tu tako tanka da čim malo jače takne to mjesto, kožica odmah puca, a on, samo kaže: mama stavi mi Betadin i kantarionovo ulje i onaj čarobni flaster ovo je već xy put da sam pao
    Jednom smo išli šivati, u Klaićevu, 2 šava i sve bi bilo OK da mu jedan šavić nije zarastao u krastu pa su mu to sve trgali kad su mu skidali šavove i jako je plakao, za razliku od šivanja kada nije glasa pustio...
    Sada su nas ti flasteri spasili, dala mi ih je frendica doktorica, objasnila mi je kako i šta s njima i sad više nema problema :D :D

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Joj kaj me čeka.... .
    Ja kupila te flastere u apoteci 7 kn cijelo pakovanje. Još si mislim pa ima ih za najmanje 10 padova. Mislim da sad znam zašto .
    A čim mažeš kad se skine flaster.
    A koje je kod tebe postupak kad ima flaster? Da li se taj flaster smije močiti. Meni su rekli ne. I da li s čim posipavaš mažeš kad je flaster gore?

lucky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja kupila te flastere u apoteci 7 kn cijelo pakovanje.
    A meni naplatili 7 kn po komadu :? Isto rekli da se ne smije močiti

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja kupila te flastere u Crikvenici. Pakovanje je 10x5 cm po dvije table sa dva reda flastera koji se mogu rezati po potrebi.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Da, rekla mi je frendica da se flaster ne moči i da je postupak obrade rane isti kao kod šivanja...
    Mi nakon šta skinemo flaster, ranu mažemo domaćim kantarionovim uljem (ako nemaš domaćeg, OK je i onaj iz apoteke) čisto da mu se kožica ne nateže zbog kraste (a jesam ovo opisala ), za par dana krastica otpadne i onda mu još par dana to tretiram kantarionom i gotovo..
    i onda on opet padne i sve iz početka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Fala cure, znači kad ću opet na more trk po flastere da imam u rezervi jer mi smo za sada samo 2X na isto mjesto , puj, puj, puj,.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •