-
Nisam mogla vjerovati
Moje djete je reklo samo da želi u vrtić :D !
Objasnila sam mu situacija da može ostati ovaj tjedan još doma sa mnom pošto sam doma.
Jedino da sutra moram doktoru i da ga ne mogu voditi sa sobom pa da ima dvije opcije- Vrtić ili kod dede.
I na moje iznenađenje i oduševljenje on je odabrao vrtić.
Ja sam ootala paf.
-
i moja, i moja :D
jedva je čekala, na pitanje hoće li možda još ovaj tjedan do bake, bila je odlučna da će u vrtić
u vrtiću su ih premjestili na kat jer su sad kao veliki..šepurila se ko mali paun po stepenicama, a u sobi - omiljena teta i njena prijateljica plus svi ostali klinci..ja sam se danas sva raspametila, a kamoli ne ona
-
I moj je mlađi klinac bio tako kad je krenuo u vrtić s 1 god i 3 mjeseca starosti. Nijedan dan nije plakao :D I dan danas voli ići..i nikad ne smijem doći po njega prerano
Budi sretna da je tako...zamisli da neutješno plače svaki put kad ga hoćeš voditi u vrtić :/
-
Copy-paste sa drugog topica:
Eto i mi se vratili.
Bilo je bolje nego sam očekivala!!! Bili smo tamo cca 45 min i onda su nas poslali doma - za 1. dan dosta. :shock:
A moj Soren se onda na mene naljutio jer sam ga prekinula u igri i rekao da sam zločesta jer on voli vritć i hoće još ostat :shock: :shock:
Ujutro kad je došao je papao čokolino (svako jutor spremaju 2 doručka i onda kikači mogu birati kaj će jesti) i kad je završio, obrisao je usta i ruke sa salvetom, pa odnio tanjur i žlicu na kolica gdje ide zmazano suđe i onda se vratio i obrisao stol
Ostala sam u šoku.
Kasnije sam se na inicijativu tete (koja je preeedobra btw, i zove se kao i njegova baka
) otišla sjest u "dnevni boravak" (tamo imaju nekoliko fotelja, baš za roditelje) i tamo nas je čekala kavica i kapučino, ko je kaj htio i neki keksi. Ugl, S. se cijelo vrijeme igrao i samo je par puta iz daleka škicnuo da vidi da sam tam.
Nisam se mogla načuditi jer inače neće nikud bez mene.
Inače, tamo su samo dvije grupe. 3-4 godine i 5-6 (ili 7 ovisno kad kreću u školu) svaka grupa ima svoju sobu, ali se vani zajedno igraju i svi skupa spavaju u posebnoj sobi.
Ja sam oduševljena :D (što se i vidi po opširnom izvješću
).
E, da i još me S. zašpotal da kaj sam ja tam bila s njim jer sam mu rekla da ću otić doma i onda se vratiti, on je veliki dečko i da njemu mama u vrtiću ne treba :shock: :/
E, da, još kaj me iznenadilo. Nitko, ali baš NITKO od klinaca se nije plakao
. Teta je prokomentirala da još nikad nisu imali takvu djecu koja se ne plaću bar prvi dan i da će ovo biti super generacija....živi bili pa vidjeli.
-
Krenula je adaptacija, a s njom i hrpa pitanja, briga... Da sva iskustva imamo na jednom mjestu molim nastavite na
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=82077
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma