Čitala sam na "Trudnoća i sve što ona (do)nosi", iskustva vezana uz kiretažu, ali me zanimaju iskustva MPO trudnica.
Ja sam imala 2 ploda. Jedan se pustio u 5 tj. i vjerojatno izazvao hematom, a drugi nas je na žalost napustio u 10 tj. Tijekom trudnoće, moja krvna slika je bila super, kao i hormoni štitnjače te urinokultura.
Nakon kiretaže imam osjećaj da su mi cice 3x veće. Još krvarim pa ipak doma mirujem (mislim da ću izdržati još samo dan-dva, a onda izlazim među ljude jer ću dobiti šizu od bjeline zidova u stanu nakon 6 tjedana izoliranosti od ljudi). Misli me izjedaju![]()
Propisan mi je samo Ceporex.
Nakon prve prave M, odradit ću UZV, briseve (spomenuti lijek mi zna napraviti nered) i PAPU i nadati se da će se sve vratiti u normalu. Hormonalni status mi je prije ove T bio super.
Doktor je rekao da u novi postupak (imamo još 5 smrzlića, ali su lošiji od ovih koje su zadnji put transferirali) mogu već nakon 2 ciklusa.
Zaboravila sam ga točno pitati što znači to 2 ciklusa. Da li je to: 1. prva M nakon kiretaže (očekuje se od 40-60 dana od kiretaže), 2. iduća M u kojoj mogu od 8dc na UZV za postupak ili trebam čekati još jednu M? Kakva su (na žalost) vaša iskustva?
Meni je panika zbog ovog novog zakona.
Veliko hvala lilium, za sve komentare koje je napisala o kiretaži na "Trudnoća i sve što ona (do)nosi".

Odgovori s citatom
) prošetala iako me i dalje jako steže i povremeno krvarim.