Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: dr. Blagajić, Sv. Duh

bilbo7 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno dr. Blagajić, Sv. Duh

Moja ginekologica mi je preporučila ovog doktora za operaciju endometrioza, pa me zanimaju vaša iskustva ili kakve informacije imate o njemu i o samoj bolnici.

bilbo7 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

65 puta pogledano, niti jednog odgovora...Informacija o samoj bolnici, procedura sa dokumentacijom, kreveti...bilo što?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja nisam bila na operaciji, ali sam kratko lezala na patologiji SD zbog tlaka, pa znam da je tad( prije 3 godine) meni bolnica bila onak, da žažmiriš na jedno oko, tek da preživiš.A kreveti bolnički, spužve iz 3 dijela pa se pomiču dok spavaš...Wc uglavnom prilično neuredan, papira nikad nema, dakle nosila sam svoj i tako sve u svemu nije bajno...
    Al da te utješim Dr. Blagajić je bio čist ok, voli se i našaliti, pažljiv je na pregledima, nije mi dramio zbor nabačenih 24 kila, po meni ok čovjek i dobar liječnik

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj pikulica prvotno napisa
    pažljiv je na pregledima
    ajme, on me je jednom pregledao, taman pred porod i njegov pregled mi je najgori i najgrublji u životu !

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

dr blagajić je po meni jedini dr vrijedan pažnje na sv. duhu. baš je ok, odgovara na sve što te zanima.
    samo ja sam mislila da je on isključivo porodničar, najbolje nazovi i pitaj.

bilbo7 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Uff, sad sam malo odahnula...
    Jučer mi je frendica rekla da je Sv. Duh odmah iza Petrove što se tiče stručnjaka, tak da mi i je suprug mirniji.

Hvala na informacijama!

bodo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ai ojel je renoviran tako da je sada čisto solidan

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Dr Blagajić mi je vodio cijelu drugu trudnoću i imam same pohvale za njega. Čak sam i porod natempirala kada je bio tamo ( ha ha ha, to si ja mislim, ma H je htjela samo njega i čekala ga je da se vrati s godišnjeg pa onda odmah taj utorak- njegov prvi radni dan- odlučila navratiti) i cijelo vrijeme je vio tamo, poštovao moju želju za ne rezanjem, nisu me ni brijali jako, samo malo oko starog ožiljka epizitomije s prvog poroda. Porod bez dripa, uz puno šetnje i jedino što je intervenirao je to što je probušio vodenjak koji je ionako curkao pomalo već danima. Da se opet dogodi, a nadam se da hoće, opet idem kod njega.

bilbo7 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Yessss!

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A o izgledu radije ne bih. MM je rekao da me samu na preglede ne pušta . A baš mi je vauuuuu dr.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

za tog dr. ne znam ništa, ali ako još nisi išla na operaciju, ja bih ti preporučila dr. barišića u petrovoj... on je doista vrhunski stručnjak za endometriozu... mene je 2 puta operirao (dosta komplicirane endometrioze)

bodo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj pikulica prvotno napisa
    Ja nisam bila na operaciji, ali sam kratko lezala na patologiji SD zbog tlaka, pa znam da je tad( prije 3 godine) meni bolnica bila onak, da žažmiriš na jedno oko, tek da preživiš.A kreveti bolnički, spužve iz 3 dijela pa se pomiču dok spavaš...Wc uglavnom prilično neuredan, papira nikad nema, dakle nosila sam svoj i tako sve u svemu nije bajno...
    Al da te utješim Dr. Blagajić je bio čist ok, voli se i našaliti, pažljiv je na pregledima, nije mi dramio zbor nabačenih 24 kila, po meni ok čovjek i dobar liječnik

S.duh je renoviran i sada su uvjeti daleko bolji nego prije 3 godine

bilbo7 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ajde, ovo je dobra vijest. Ne idem više kod dr. Blagajića, jer je čovjek ful zauzet, već danas idem kod dr. Akšamije na uzv, jer zadnja dva puta nisu vidjeli endometriozu.
    Tak da, svima hvala na odgovorima, prebacujem se kod drugog doktora(tj. doktorice).

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

držim fige da je sve ok...

bilbo7 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Hvala, javim vijesti nakon popodnevnog uzv-a!

bodo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj bilbo7 prvotno napisa
    Hvala, javim vijesti nakon popodnevnog uzv-a!

I.............ništa se nisi javila,kako je prošlo

bilbo7 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ispričavam se, malo sam u gužvi s poslom i klincima..
    Cista koja postoji doktorici ne liči na endometrioznu cistu. Kaže da je građe kao da su tri u jednoj, jer ima dvije pregrade i dobro je prokrvljena, što kod endometrioznih cisti nije slučaj (jer su ispunjene krvlju). Trebam ponoviti vađenje CA125 markera i doći na uzv za vrijeme krvarenja, a svakako peporučuje dijagnostički laparaskop kojim bi se detaljnije vidjelo stanje unutra. E sad, postoje dvije varijante: da je ova cista tumorna i da sa priraslicama ide van ili da je lijevi jajovod proširen radi pojačane funkcije (jer nemam desni zbog vanmaterične).

Eto, ukratko za sada. Ovaj tjedan idem vaditi marker, pa...drž'te fige!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cure, po bolnom pregledu prije poroda ne možete ocjenjivati doktora zato što je to, kod većine žena, normalno. mislim na osjetljivost prije poroda.

bilbo7 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

CA 125 mi je 13,05.

U Utorak mi je uzv.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •