Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Mc Donalds party

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno Mc Donalds party

jel tko slavio rođoš tamo? zanimaju me utisci kako je bilo...čujem da ima hostesa da djecu zabavlja...hvala

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

što nitko nije tamo slavio??

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

je moja kćer kad je bila manja.
    najedu se junka, malo ih hostese zabavljaju - plešu, igraju se, pojedu tortu i to ti je to. dva sata i nije baš neko vrijeme, brzo prođe.

sve u svemu ništa spešl, ali njih to strašno veseli pa eto.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

kao sat i po traje :/
    htjela bi za ovaj rođoš malo joj više djece pozvati i iz vrtića a stan ne dolazi u obzir...
    kako je s roditeljima kad je u Mc Donaldsu slavlje? jel se i njih počasti ili kako?

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

proslava kako rece Tashunica
    mi smo uvijek pili kavu s roditeljima, ali bili smo i na rodjendanima gdje se to nije prakticiralo

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sad se više ne sjećam jel sat i pol ili dva :/

ja sam svaki puta ostajala s roditeljima, onima koji su htjeli, vani na soku i kavi.

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mi smo slavili ove godine s klincima iz vrtića, baš iz istog razloga koji ti navodiš.

Meni osobno je bolji onaj Mc drive kod Bille, imaju zaseban kutak za slavlje. Nije bilo tada mjesta pa smo bili u centru.

Ništa spešl. Malo bojaju, jedu taj junk, onda igraju neke igrice(mislim da je bila ona sa slonićem koji ispuhuje leptire ili šta već a oni hvataju mrežicama), torta, pjesmica i to je to. Klinci to jako vole jer sjede u onoj kraljevskoj stolici i nekako su si važni. I jer dijele pozivnice u vrtiću, to im je isto super.

A meni je to bilo super jer nisam mogla još i za vrtićke klince posebno organizirati, niti mi se da to u stanu.

Obično roditelji dovedu djecu i dođu u dogovoreno vrijeme po njih. Nas par mama koje smo si super smo ostale i ja sam ih počastila s čim su htjele. Obično to bude kava ili slamboš.

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

cure su bile na proslavi neku dan
    Lara je rekla da ona nikad neće tamo slaviti svoj rođendan, toliko o tome koliko joj se svidjelo
    i smrzla su se sva djeca jer je klima na minus

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja osobno ne volim te rođendane u Mc Donaldsu!!
    nika ove godine slavi u rođendaonici Tulumulu!

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

raspitala sam se i u našem ZOO organiziraju 50 kn je po djetetu ali čini mi se mala prostorija + što nema animacije znači moraš još nekoga unajmiti tipa klauna da ih zabavlja...

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ovo naše je 1300kn, 2h za 25 djece!
    dobije se klopa, cuga, 2 animatorice, cd-i sa fotkama!
    torta se treba kupiti!

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ali to je ZG

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa
    je moja kćer kad je bila manja.
    najedu se junka, malo ih hostese zabavljaju - plešu, igraju se, pojedu tortu i to ti je to. dva sata i nije baš neko vrijeme, brzo prođe.

sve u svemu ništa spešl, ali njih to strašno veseli pa eto.
    X

Isto ovako - u kvartu nam je, djeca su pod kontrolom, ima i zelena livada po kojoj su mogli skakati. Btw. moja djeca nisu u McD bila nikada osim nekoliko puta za rođendane, svoje i tuđe. Mislim da je čak i manje od 2 sata (sat i pol, ne znam kak je sad - nismo bili već duuuugo, barem 2 godine). Nikad nismo ostavili više od 400 kn za 10-12 klinaca, ali to je zastarjela informacija. Razlog za odabir bila je isključivo lokacija i baš to što je kratko trajalo.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj ivancica prvotno napisa
    Mi smo slavili ove godine s klincima iz vrtića, baš iz istog razloga koji ti navodiš.

Meni osobno je bolji onaj Mc drive kod Bille, imaju zaseban kutak za slavlje. Nije bilo tada mjesta pa smo bili u centru.

Ništa spešl. Malo bojaju, jedu taj junk, onda igraju neke igrice(mislim da je bila ona sa slonićem koji ispuhuje leptire ili šta već a oni hvataju mrežicama), torta, pjesmica i to je to. Klinci to jako vole jer sjede u onoj kraljevskoj stolici i nekako su si važni. I jer dijele pozivnice u vrtiću, to im je isto super.

A meni je to bilo super jer nisam mogla još i za vrtićke klince posebno organizirati, niti mi se da to u stanu.

Obično roditelji dovedu djecu i dođu u dogovoreno vrijeme po njih. Nas par mama koje smo si super smo ostale i ja sam ih počastila s čim su htjele. Obično to bude kava ili slamboš.
    koliko je bilo djece iz vrtića? kako uopće odabrati koga pozvati a koga ne obzirom da ih je puno u grupi? :/ ne znam hoće njima biti dosadno sjediti za stolom ... bolje bi bilo kad bi imali organizirane rođendane tipa u Mercatoru pa da svi mogu u igraonicu :D

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I mi smo jedan rođendan slavili u McDonaldsu, a prisustvovali nekolicini. Teško je naći neki koji prima više od 11-12 djece, a i ako ih dođe svih 12 stvarno bude skučeno. Sve aktivnosti se odvijaju u tom jednom kutiću, plus još nešto na hodniku, meni je taj manjak prostora baš ne sviđa, ali klincima čini se ne smeta. Nisam imala dojam da je nekom djetetu bilo dosadno (osim mom nećaku , ali on je rođeni partibrejker), znalo se dogoditi da se na početku djeca teže odvoje od roditelja i teže uključe, pogotovo ona manja i stidljivija, ali roditelji takve djece obično ostanu u blizini.
    Traje sat i pol, meni po djetetu je 50-tak Kn, na početku biraju što će pojesti i popiti.

Da probam sažeti:
    - pozitivno: klincima ipak zabavno, svaki sudionik ode kući s nekom igračkom iz onog menija i s balonom, slavljenik dobije krunu i čitav grozd balona; roditeljskom džepu prihvatljivo i zahtijeva najmanje brige oko organizacije
    - negativno - manjak prostora, jede se junk, sokovi su prehladni, neke tete su krajnje nezainteresirane i vidi se da taj rođendan odrađuju jer moraju

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pa možemo naručiti čokoladno mlijeko uz meni, jel tako?
    ja prva mislim da moja neće ostati bez mene ali neka bit ću tamo....
    nego to me zanima kako odabrati prijatelje koje pozvati a ne družimo se privatno s mamama iz vrtića? kad nju pitam ona kaže nikoga

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Audrey prvotno napisa
    Da probam sažeti:
    - pozitivno: klincima ipak zabavno, svaki sudionik ode kući s nekom igračkom iz onog menija i s balonom, slavljenik dobije krunu i čitav grozd balona; roditeljskom džepu prihvatljivo i zahtijeva najmanje brige oko organizacije
    - negativno - manjak prostora, jede se junk, sokovi su prehladni, neke tete su krajnje nezainteresirane i vidi se da taj rođendan odrađuju jer moraju
    X
    to je i moj dojam!

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo bili na nekoliko rodendana u mcd, ono sto je naj od tog rodendana je - torta, mmmmm, nema takve torte nigdje

ostalo - kako su cure opisale

dok je isao u vrtic, ostajali smo s roditeljima od slavljenika na sladoledu ili kavi, kad je krenuo u skolu, iskoristila bi to vrijeme za bit sama sa sobom

znaci, racunaj jos tih par kava i sladoleda u trosak

svakako napomeni tetama za cokoladno miljeko jer ce djeca sama birat fante i cole
    i da im da nagetse, tost ili ham plain, a ne onaj sa lukom i senfom i kecapom i krastavcima pa ih onda ostave po stolovima nepojedene

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

mene zanima ako netko ima svježu info koliko košta ročkas u mc-u?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

21 KN +7 KN-happy meal po djetetu
    55 kn torta-potrebne nužno 2 jer su mini
    mi slavimo ove nedjelje

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pitanje za Osječanke-jel Mercator ima proslave rođendana?

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

imaš u Pejačevićevoj rođendaonicu, probaj tamo doći do info
    098-947-08-57

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •