Pokazuje rezultate 1 do 50 od 92

Tema: ne zelim VBAC

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

anchie76 hvala ti na tvojim postovima. Pa naravno da ću se konzultirati s doktorima. A mogu vam reći nešto što mi je moj ginić rekao sad onako usput, nismo baš nešto puno pričali. Rekao mi je da nema razloga da ne idem na vaginalni porod jer s obzirom da sam prvo rodila vaginalno, znači da mogu roditi prirodno. A sada sve ostalo ćemo vidjeti u hodu, kad krenem hodati na SD, kad vide kako će biti beba, kakav je rez i sve ostalo. Ja sam već napisala da nemam veće želju engo roditi potpuno prirodno, ali se nakon ovakva dva poroda stvarno bojim.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    anchie76 hvala ti na tvojim postovima. Pa naravno da ću se konzultirati s doktorima. A mogu vam reći nešto što mi je moj ginić rekao sad onako usput, nismo baš nešto puno pričali. Rekao mi je da nema razloga da ne idem na vaginalni porod jer s obzirom da sam prvo rodila vaginalno, znači da mogu roditi prirodno. A sada sve ostalo ćemo vidjeti u hodu, kad krenem hodati na SD, kad vide kako će biti beba, kakav je rez i sve ostalo. Ja sam već napisala da nemam veće želju engo roditi potpuno prirodno, ali se nakon ovakva dva poroda stvarno bojim.
    bit će sve super, niš se nemoj bojati

ako budeš mogla roditi (što ne sumnjam) vaginalno bez indukcije i ostalih zahvata, super Ako ne bude išlo onda postoji cr. Svakako liječniku reci da bi ovaj put rodila bez dripa, čisto da vidiš kako to izgleda

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •