-
Draga, moj prvi porod je bio carskim rezom zbog položaja zadkom i zastoja u razvoju. Kako mi se približavao drugi porod postajalo me užasno strah i priželjkivala sam carski rez, mada ovaj put za njega nije bilo nikakvih indikacija. Već sam i kopala nekakvu vezu, ali porod me iznenadio jedne lijepe proljetne noći, tri tjedna prije termina i rodila sam relativno prirodnim putem brzo i lako. Neznam što da ti kažem, ja sam se osjećala isto tako kao i ti u panici i nisam htjela prirodni porod. Danas mi nije žao i ponosna sam na sebe i priželjkujem i svoj treći porod isti kao i drugi. Nakon drugog poroda osjećala sam se bolje, zadovoljnije, s trenutkom kad je beba rođena nestala je sva bol, za razliku od carskog reza. Probaj razmisliti jer mislim da redovnim putem nitko te neće bez ikakvih indikacija poslati na carski rez, jer prvi carski nije automatska indikacija za drugi, sve ovisi zbog čega je rađen prvi carski rez, a kod tebe je to bio položaj bebe zadkom, kao i kod mene. Želim ti puno sreće i da imaš porod kakav želiš, ali vjeruj mi vrijedno je promisliti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma