-
Osoblje foruma
ja sam prije mjesec dana rodila ponovnim CR bez dodatnih indikacija (osim to što sam bila u 41. tjednu trudnoće i prestrašili su mm-a sa lažima... long story, no nije bilo nikakvih indikacija osim njihov 41. tjedan koji nije vjerojatno ni bio dobro izračunat. nisam htjela CR u opće) i prvi put sam rodila CR zbog zadka.
onaj prvi fizički oporavak je bio sličan, usudila bi se reči malo brži nego nakon prvog jer sam bila pod lokalnom a ne općom anestezijom, a u rijeci su me puno više mazili i pazili u prvih 24h nakon nego u puli, pa je možda sam i zbog toga mogla brže neke stvari raditi, a mislim da tu igra ulogu i iskustvo.
dugoričniji fizički oporavak još traje, i vjerojatno će potrajati, mislm u smislu reza, osjećaja itd (cijeli donji dio trbuha jedva osjećam dok prvi put je bilo više lokalno).
psihički oporavak je koma, vezanje za dijete još traje i puno je teže od prvog puta, dojenje je bilo lakše jer PUUUNO više znam o istom a i dojila sam cijelu trudnoću. muči me to kakve posljedice ću imati zbog dva reza na maternici, ipak je to abdominalna kirurgija.
ja bi, da mogu ponovno u bolnicu radjati drugo dijete, išla u rodilište tipo rijeka / varaždin uz jako dobru doulu u kojoj imam ful povjerenje, odradila doma što više trudova i išla u rodilište na sam izgon ili blizu njega. mislim da je to zdravstveno bolje i za mamu i za dijete.
sretno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma