Pokazuje rezultate 1 do 50 od 92

Tema: ne zelim VBAC

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Na pregledu mi je prije poroda bio dr. Roki, koji je rekao citiram, ako porod ne počne sam do 40-tog tjedna najvjerojatnije ni neče ??? , a to znači CR. Na samom porodu mi je bio jedan jako mladi i pedantan doktor koji se eto zatekao u dežurstvu dr. Kulaš.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj dani1 prvotno napisa Vidi poruku
    Na pregledu mi je prije poroda bio dr. Roki, koji je rekao citiram, ako porod ne počne sam do 40-tog tjedna najvjerojatnije ni neče ??? , a to znači CR. Na samom porodu mi je bio jedan jako mladi i pedantan doktor koji se eto zatekao u dežurstvu dr. Kulaš.
    mene zanima jedna stvar dosta vas je napisalo da se nakon 40 tjedna ako porod nekrene sam od seba završilo na CR.mene zanima da li je stvarno prenešena trudnoća indikacija za carski ili to ovisi u kojem si rodilištu?

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj nela30 prvotno napisa Vidi poruku
    mene zanima jedna stvar dosta vas je napisalo da se nakon 40 tjedna ako porod nekrene sam od seba završilo na CR.mene zanima da li je stvarno prenešena trudnoća indikacija za carski ili to ovisi u kojem si rodilištu?
    indukcija zna dovesti do CR. posto kod nas u rodilistima uglavnom nisu skloni cekati da porod pocne spontano, tj. imati individualni pristup==>induciranje poroda dok beba nije spremna==>carski, tako bi to nekako izgledalo pojednostavljeno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •